Iubitul meu e zombi - Digital (Warm Bodies - Digital)

Iubitul meu e zombi - Digital

Avanpremiera
14.03.2013

Premiera
Din 15.03 pana la 21.03

Da o nota acestui film:

1 2 3 4 5

Nota 4,60 din 10 voturi

Introduceti numarul din imagine

Regie Jonathan Levine

Scenariu Jonathan Levine

Distributie Nicholas Hoult, Teresa Palmer, John Malkovich, Rob Corddry, Dave Franco, Analeigh Tipton, Cory Hardrict

Gen: Comedie,  Horror,  Romantic

Durata 97 min

Rating AP -12

Anul 2013

Site oficial


Video

»

Sinopsis

Clasicele povesti de dragoste sunt pe cale sa capete un nou sens, odata cu lansarea comediei romantice Iubitul meu e zombi, un film distribuit de Hollywood Multiplex Operations, din 1 martie, in cinematografele din tara

. In urma unei epidemii devastatoare, aproape toti locuitorii planetei sunt transformati in zombi insetati de sange. Niciun loc nu mai e sigur, iar micul grup de supravietuitori este nevoit sa se ascunda mereu si sa caute noi metode de aparare in fata atacurilor imprevizibilelor creaturi.

Tocmai intr-o astfel de confruntare, Julie, una dintre supravietuitoare, este salvata de la moarte de R., un zombi neobisnuit de prietenos, in ciuda aspectului infricosator. Pe masura ce se apropie de tanara, R. devine din ce in ce mai uman, dand astfel nastere sperantei ca exista o vindecare pentru toti cei afectati de epidemie. Cu Teresa Palmer si Nicholas Hoult in rolurile principale, filmul Iubitul meu e zombi aduce multe intamplari amuzante, dar si o doza sanatoasa de romantism, din 15 martie in cinematografele din toata tara.

 
Galerie foto