Iuliana Beregoi - Vina mea LIVE CONCERT

Iuliana Beregoi - Vina mea LIVE CONCERT

Premiera
Din 02.04 pana la 02.04

Da o nota acestui film:

1 2 3 4 5

Nota 0,00 din 0 voturi

Introduceti numarul din imagine

Regie Iuliana Beregoi

Distributie Iuliana Beregoi + Invitati Surpriza

Gen: Muzical

Durata 100 min

Rating A.G.

Anul 2017


Video

Sinopsis

Iuliana Beregoi, senzatia noii generatii va sustine cel mai mare concert al ei din Romania pe data de 2 aprilie, ora 15.00, la Cinema Pro in Bucuresti.
 
Cantareata-vloggerita si-a castigat fanii cu sinceritatea, carisma si talentul ei, adunand 200 000 de abonati la canalul propriu de Youtube si 10 milioane de vizualizari la videoclipul primului single, Vina mea, in doar 2 luni de la lansare.
 
Iuliana, alaturi de Mixton Music si Sis 'N' Bro, organizatorii concertului, te invita sa iei parte la un show spectaculos, plin de momente interactive savuroase, dans si invitati surpriza.
 
Concertul va fi urmat de un Meet & Greet unde fanii vor avea ocazia sa ia autograf, sa puna intrebari si sa se fotografieze cu Iuliana.
 
Vina Mea Live Concert va fi momentul perfect pentru fani de a se simti aproape de Iuliana, de a canta impreuna cu ea si de a asculta inaintea tuturor noul single, al doilea dupa Vina mea, pe care Iuliana il va canta atunci pentru prima oara.
 
Tot atunci, fanii vor avea sansa de a afla de la Iuliana cateva secrete foarte interesante din viata ei pe care nu le-a spus in nici un vlog. Cu aceasta ocazie Iuliana va lansa si o provocare pentru toti spectatorii.
 
Pe scena vor veni invitati surpriza care vor avea momente inedite alaturi de Iuliana.