Jocuri la nivel inalt (State of Play)

Jocuri la nivel inalt

Avanpremiera
28.05.2009

Premiera
Din 29.05 pana la 04.06

Da o nota acestui film:

1 2 3 4 5

Nota 4,20 din 10 voturi

Introduceti numarul din imagine

Regie Kevin Macdonald

Scenariu Matthew Michael Carnahan, Tony Gilroy

Distributie Russell Crowe, Ben Affleck, Helen Mirren, Robin Wright Penn

Gen: Crima,  Drama,  Thriller

Rating N-15

Anul 2009

Site oficial


Video

» Jocuri la nivel inalt

Sinopsis

Bazat pe mini-seria TV cu acelasi nume, "Jocuri la nivel inalt" prezinta o echipa de jurnalisti de investigatie care lucreaza impreuna cu un detectiv pentru a solutiona misterul crimei amantei unui congressman american.

Stephen Collins (Ben Affleck) este un congressman in plina ascensiune politica. Atunci cand amanta sa este ucisa, partidul rival se foloseste de acest scandal pentru a-i compromite sansele de a ajunge presedinte. Reporterii Della Frye (Rachel McAdams) si Cal McCaffrey (Russell Crowe) sunt trimisi sa rezolve acest caz, insa o conspiratie de proportii ameninta intregul sistem politic al SUA...

Comenteaza
 
Galerie foto

Exprima-te in scris

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

nume

comentariu

Trimite comentariu
COMENTARII 4
tudorache mihai05.06.2009 (17.44)

un thriller inteligent, cu multe rasturnari de situatie si o distributie de zile mari e reteta perfecta pentru anumite categorii de cinefili. pe scurt, russell crowe e cal mcaffrey, un jurnalist cu experienta care e pe cale sa descopere o importanta conspiratie, ben affleck chiar joaca rolul lui steven collins, un politician implicat mai mult decat si-ar dori in niste crime suspecte, care ghiciti cu ce conspiratie se leaga, iar rachel mcadams este della frye, tanara ucenica a lui mcaffrey, care creste pe parcursul acestui film cat altele-n zece. in alte roluri, la fel de bine interpretate, ii mai gasim pe jeff daniels, jason bateman, helen mirren si robin wright penn. daca ati citit ‘conspiratie’ si gandul v-a dus la alde angels & demons & co., va inselati. state of play e ceva mai ancorat in realitatea cotidiana, luptandu-se cu morile de vant ale politicii si marilor corporatii.

filmul, regizat de kevin macdonald si scris de tony gilroy si matthew michael carnhan, este adaptarea statelor unite a unei mini-serii bbc, ce a avut premiera in 2003. fiind vorba de un gen nu deosebit de accesibil si nu intotdeauna agreat de spectatori, state of play ar putea dezamagi in anumite moment, daca starea potrivita vizionarii unui astfel de film lipseste. criticii americani l-au primit destul de bine, spunand ca, desi nu se ridica la inaltimea episoadelor britanice, modificarile aduse de versiunea americana intensifica povestea.

Trimbaciu Cosmin01.06.2009 (10.41)

este un film super bine realizat, genul de film care te pune in suspans de la inceput pana la sfarsit, film in care realizarile personale sunt puse la indoiala prin incercarea unor grupuri de interese de a destabiliza relatiile cu cei din jur. super film , merita vazut.

dxdfd29.04.2009 (14.36)

dfdddfdgggfdgggggggg gggg

guest cinemapro.ro29.04.2009 (14.36)

Bazat pe mini-seria TV cu acelasi nume, “Jocuri la nivel inalt” prezinta o echipa de jurnalisti de investigatie care lucreaza impreuna cu un detectiv pentru a solutiona misterul crimei amantei unui congressman american.

Pagini: 1