Karate Kid - Digital (The Karate Kid - Digital)

Karate Kid - Digital

Premiera
Din 20.08 pana la 26.08

Da o nota acestui film:

1 2 3 4 5

Nota 4,00 din 19 voturi

Introduceti numarul din imagine

Regie Harald Zwart

Scenariu Christopher Murphey, Robert Mark Kamen

Distributie Jaden Smith, Jackie Chan, Taraji P. Henson

Gen: Actiune,  Drama,  Familie,  Sport

Durata 140 min

Rating A.P.-12

Anul 2010

Site oficial


Video

» "The Karate Kid" - Trailer

Sinopsis

Dre Parker (Jaden Smith) este un baiat de 12 ani care este nevoit sa se mute din Detroit in Beijing atunci cand mama lui accepta un loc de munca in China. Necunoscand limba si traditiile chinezesti, Dre se confrunta cu probleme de adaptare si intra in conflict cu un coleg de scoala violent pe nume Cheng. In plus, baiatul se indragosteste de frumoasa Mei Ying, ceea ce il determina pe Cheng sa il umileasca mereu pe american in fata tuturor colegilor de scoala.

Mr. Han (Jackie Chan), omul de serviciu al scolii, este impresionat de necazurile baietelului nord-american si decide sa il invete pe acesta limba chineza si secretele autoapararii. Cu ajutorul acestui mentor excentric, care este un maestru al artelor martiale, Dre invata ca tehnicile de karate nu au neaparat legatura cu loviturile de pumn, ci mai degraba cu atingerea unei stari de calm si de maturitate.

Comenteaza
 
Galerie foto

Exprima-te in scris

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

nume

comentariu

Trimite comentariu
COMENTARII 2
azocmjzs23.02.2013 (09.09)

CduSFM <a href="http://semyxlrszbvo.com/">semyxlrszbvo</a>

Angel22.02.2013 (19.20)

Simate Marele Mic,Nu eentotdeauna sunt dispus să mă anrgenez een discuţii een care Dvs, sub masca anonimatului, mă acuzaţi, iar eu, cu identitatea asumată, să contribui, fie şi prin dialog, la aceste acuzaţii lansate de Dvs. Nu e corect!Vorbiţi de străzi jalnice een municipiu. Este adevărat! Dar, din anumite interese, cred că puneţi problema greşit. Să zicem că aţi fi primar din acest moment, ce aţi face? Nu cunoaşteţi multe detalii, din păcate, şi de aceea aveţi unele reacţii care, la o analiză concret-obiectivă, nu se susţin.Practic jurnalismul pe care mi-l dictează conştiinţa. Am opinii şi ţin la ele. cemi place să le argumentez, pentru că aşa consider că este corect eentr-o societate normală. Nu impun nimănui opiniile sau crezul meu şi tocmai de aceea am pretenţia ca nici altcineva să nu eencerce acest lucru cu mine.E foarte greu să purtăm un dialog normal prin acest mod, eensă putem eencerca. Nu mă acuzaţi că sunt avocatul nu-ştiu-cui , că nu este aşa. Poate, fiind un jurnalist mai bine informat sau mai bine documentat, pot analiza mai corect anumite lucruri.Poate nu aţi observat, dar am evoluat şi eu pe scara jurnalistică. De la cel care dădea een cap tot timpul, am eencercat să introduc şi o latură constructivă , pentru că am eenţeles că o societate nu progresează doar anihile2nd ceva, ci pune2nd altceva (soluţii) een loc.E foarte important să avem idei, apoi acele idei să fie supuse unei dezbateri, după care ideile bune să fie puse een aplicare. Eu sunt dincolo de interesele şi orgoliile unor persoane.Dacă vreţi să purtăm o discuţie normală, argumentată, pe un ton adecvat, vă stau la dispoziţie Altfel, eemi pare rău!

Pagini: 1