Kung Fu Panda 2 - 3D (Kung Fu Panda 2)

Kung Fu Panda 2 - 3D

Din 17.06 pana la 19.06

Sambata,Duminica 11:45

Da o nota acestui film:

1 2 3 4 5

Nota 4,36 din 11 voturi

Introduceti numarul din imagine

Regie Jennifer Yuh

Scenariu Jonathan Aibel, Glenn Berger

Distributie Jack Black, Angelina Jolie, Lucy Liu, Gary Oldman, Seth Rogen, Dustin Hoffman, Jackie Chan, Jean-Claude Van Damme

Gen: Animatie,  Actiune,  Aventuri

Anul 2011

Site oficial


Video

» Kung Fu Panda 2

Sinopsis

Poate un urs lenes si grasut sa devina un erou? Faimosul urs panda revine cu aventuri si mai specataculoase in "Kung Fu Panda 2".

Po (Jack Black), care la prima vedere nu are nici o sansa sa devina maestru kung fu, reuseste sa isi implineasca visul devenind maestru dragon.

Acum, Po traieste o viata linistita si este cunoscut ca legendarul Luptator Dragon. Alaturi de Cei Cinci Furiosi - Tigress (Angelina Jolie), Crane (David Cross), Mantis (Seth Rogen), Viper (Lucy Liu) si Monkey (Jackie Chan) - el incearca sa protejeze Valea de orice pericol. Insa minunata lui viata este amenintata de catre Lord Shen (Gary Oldman), un paun ticalos ce planuieste sa cucereasca China cu ajutorul unor arme secrete. Lord Shen sper ca o data cu distrugerea Chinei, sa distruga si traditia kung-fu.

In "Kung Fu Panda 2" Po, impreuna cu prietenii sai vor fi nevoiti sa salveze China si soarta traditiei kung-fu. Insa ei nu stiu cat de importanta va fi originea misterioasa a lui Po.

 
Galerie foto