Looper: Asasin in viitor - Digital (Looper - Digital)

Looper: Asasin in viitor - Digital

Premiera
Din 05.10 pana la 11.10

Da o nota acestui film:

1 2 3 4 5

Nota 5,00 din 1 voturi

Introduceti numarul din imagine

Regie Rian Johnson

Scenariu Rian Johnson

Distributie Bruce Willis, Emily Blunt, Joseph Gordon-Levitt, Piper Perabo, Jeff Daniels, Paul Dano, Garret Dillahunt

Gen: Actiune,  SF

Durata 118 min

Rating N-15

Anul 2012

Site oficial


Video

» Looper: Asasin in viitor

Sinopsis

Calatoria in timp este ilegala si deci disponibila numai pe piata neagra. Atunci cand mafia vrea sa scape de cineva nedorit, membrii acesteia trimit victima cu treizeci de ani inapoi in timp unde un ucigas platit - asa cum este si Joe (Joseph Gordon-Levitt) - asteapta sa lichideze tinta.

Joe castiga bine si viata lui pare sa fie foarte buna pana cand mafia decide sa inchida cercul si sa scape de ucigas, asa ca il trimit inapoi in timp chiar pe Joe din viitor (Bruce Willis).

Actiunea filmului se petrece in 2044 cand calatoriile in timp nu sunt inca posibile, dar treizeci de ani in viitor da, si sunt controlate de mafie cu un singur scop: pentru a ucide oameni.

Asadar, seful unui grup de ucigasi platiti denumiti Loopers care lucreaza pentru o grupare mafiota, ii trimite pe acestia inapoi in trecut unde treaba lor este sa impuste "tintele" si sa scape de cadavru. Astfel tinta dipare si din viitor, iar cei din gruparea Looper scapa de un cadavru al unui om care de fapt nici nu exista. Un sistem foarte bine pus la punct, daca nu cumva scapi ceva din vedere.

Filmul este regizat de Rian Johnson, iar din distributia filmului fac parte Joseph Gordon Levitt (inceputul), Bruce Willis (Greu de pensionat) si Emily Blunt (Gardienii destinului) in rolurile principale, precum si Paul Dano, Noah Segan, Piper Perabo si Jeff Daniels. Mai apar, de asemenea, si: Xu Qing, Garret Dillahunt si Pierce Gagnon.

 
Galerie foto