Lumina rece a diminetii - Digital (The Cold Light of Day - Digital)

Lumina rece a diminetii - Digital

Premiera
Din 13.04 pana la 19.04

Da o nota acestui film:

1 2 3 4 5

Nota 5,00 din 3 voturi

Introduceti numarul din imagine

Regie Mabrouk El Mechri

Scenariu Scott Wiper, John Petro

Distributie Henry Cavill, Bruce Willis, Sigourney Weaver, Caroline Goodall, Jim Piddock, Rafi Gavron, Joseph Mawle

Gen: Actiune,  Thriller

Durata 93 min

Rating N-15

Anul 2012


Video

» Lumina rece a diminetii

Sinopsis

Un concediu linistit pe coasta insorita a Spaniei se transforma intr-un cosmar pentru Will Shaw (Henry Cavill), un proaspat om de afaceri, care porneste intr-o vacanta alaturi de parintii sai, pe un iaht. Nefiind oricum intr-o dispozitie prea buna din cauza problemelor de la serviciu, situatia devine si mai tensionata pentru Will datorita atitudinii extrem de critice a tatalui sau, Martin (Bruce Willis).

Lucrurile iau insa o intorsatura cu adevarat dramatica dupa ce Will pleaca pe tarm cateva ore. Atunci cand revine gaseste toate lucrurile ravasite pe vas si semne clare ale unei lupte pe viata si pe moarte. Nestiind unde ii sunt parintii, tanarul descopera secretele familiei sale abia in momentul in care incepe sa fie urmarit de niste criminali cu sange rece; agenti guvernamentali, care nu se dau in laturi de la nimic pentru a obtine ce vor.

Fara niciun ajutor din partea politiei, acuzat chiar de o crima pe care nu a comis-o si cu zeci de agenti CIA pe urme, Will porneste intr-o cursa disperata pentru a pune cap la cap piesele cumplitului puzzle si a salva ce a mai ramas din familia sa.

MediaPro Distribution aduce pe marile ecrane un action thriller incarcat de suspans si situatii explozive, Lumina rece a diminetii, din 13 aprilie la CinemaPRO.

 
Galerie foto