Lupul de pe Wall Street - Digital (The Wolf of Wall Street - Digital)

Lupul de pe Wall Street - Digital

Avanpremiera
09.01.2014

Premiera
Din 10.01 pana la 16.01

Da o nota acestui film:

1 2 3 4 5

Nota 4,75 din 12 voturi

Introduceti numarul din imagine

Regie Martin Scorsese

Scenariu Terence Winter

Distributie Leonardo DiCaprio,Matthew McConaughey,Gene Hackman,Jonah Hill,Jean Dujardin,Jon Favreau

Gen: Crima,  Drama

Durata 180 min

Rating IM - 18

Anul 2013

Site oficial


Video

»

Sinopsis

Dupa „Bandele din New York“, „Cartita“, „Aviatorul“ si „Shutter Island“, echipa de succes  Martin Scorsese si Leonardo DiCaprio revine pe marile ecrane cu un nou film fenomen, o comedie… criminala: „Lupul de pe Wall Street“.
 
Bazat pe romanul autobiografic al lui Jordan Belfort, filmul spune povestea unui broker care a trait visul american pana cand acesta s-a transformat in cosmar. A inceput de jos si a avut o ascensiune fulgeratoare, iar lacomia corporatista, succesul in exces si puterea dobandita l-au transformat din broker onest in infractor implicat in scandaluri de coruptie, inselaciune si crima.
 
Bani. Femei. Putere. Petreceri. Distractii decadente. Droguri. Tentatiile erau la tot pasul si atat de usor de obtinut. Amenintarea legii era irelevanta, el putea cumpara orice si pe oricine. Pentru Jordan si restul haitei de lupi, nimic nu era destul sau prea mult iar modestia era pentru prosti.  
 
Martin Scorsese il prezinta pe Leonardo DiCaprio, alaturi de  Jonah Hill, Matthew McConaughey, Jean Dujardin, Jon Bernthal si Jon Favreau in „Lupul de pe Wall Street“. Un film spectaculos, care trece prin toate registrele, de la comedie nebuna, la erotism si policier plin de suspans. Din 10 ianuarie in cinematografele din Romania. Distribuit de MediaPro Distribution.

 
Galerie foto