Man of steel: Eroul - 3D (Man of steel - 3D)

Man of steel: Eroul - 3D

Avanpremiera
20.06.2013

Premiera
Din 21.06 pana la 27.06

Da o nota acestui film:

1 2 3 4 5

Nota 4,71 din 17 voturi

Introduceti numarul din imagine

Regie Zack Snyder

Scenariu Bryan Singer,Jerry Siegel,Joe Shuster,Christopher Nolan,Kurt Johnstad,Jonathan Nolan,David S. Goyer

Distributie Henry Cavill, Amy Adams, Russell Crowe, Diane Lane, Kevin Costner, Michael Shannon, Christopher Meloni

Gen: Actiune,  Aventuri,  Fantastic,  SF

Durata 143 min

Rating A.P 12

Anul 2013

Site oficial


Video

»

Sinopsis

In panteonul supereroilor, Superman este cel mai popular si iubit personaj din toate timpurile. Clark Kent/Kal-El (Henry Cavill) este un tanar jurnalist in jur de douazeci de ani ale carui puteri, ce depasesc puterea de intelegere a oamenilor, il fac sa se simta stingher.

Transportat pe Pamant in urma cu multi ani de pe Krypton, o planeta extraterestra avansata, Clark se afla in fata unei intrebari esentiale - De ce sunt aici? Modelat de valorile morale transmise de catre parintii sai adoptivi, Martha (Lane) si Jonathan Kent (Kevin Costner), Clark descopera in curand ca a avea superputeri inseamna a fi nevoit sa iei decizii dificile.

Insa lumea are in primul rand nevoie de echilibru, si atunci aceste decizii trebuie luate. Isi va folosi oare abilitatile pentru a mentine pacea in lume, sau le va folosi pentru a dezbina si a cuceri? Clark trebuie sa devina eroul cunoscut sub numele de "Superman", si nu doar pentru a straluci drept ultima raza de speranta a omenirii, ci si pentru a-i salva pe cei pe care ii iubeste".

 
Galerie foto