Marea mahmureala 2 - Digital (The Hangover Part II - Digital)

Marea mahmureala 2 - Digital

Premiera
Din 03.06 pana la 09.06

Da o nota acestui film:

1 2 3 4 5

Nota 4,45 din 31 voturi

Introduceti numarul din imagine

Regie Todd Phillips

Scenariu Craig Mazin, Scot Armstrong, Todd Phillips

Distributie Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis, Mike Tyson, Nick Cassavetes, Jamie Chung, Justin Bartha

Gen: Comedie

Durata 105 min

Rating N-15

Anul 2011

Site oficial


Video

» The Hangover Part II

Sinopsis

Gasca nebuna din "Marea mahmureala" se intoarce pentru inca o serie de aventuri.

Dupa ce are loc petrecerea memorabila a burlacilor pe care Phil Wenneck (Bradley Cooper), Alan Garner (Zack Galifianakis) si Stu Price (Ed Helms) i-au organizat-o bunului lor prieten Doug Billings (Justin Bartha) in Las Vegas, grupul a constatat ca viitorul mire este de negasit cu 24 de ore inainte de nunta.

Noaptea crunta de betie se pare ca i-a determinat pe burlaci sa faca lucruri extrem de ciudate, de care nu isi amintesc. Ei descopera ca prin camera lor de hotel se plimba nestingherit un tigru, in debara plange un bebelus a carui mama este o dansatoare de striptease si ca pe urmele lor se afla un gangster asiatic pe nume Mr.Chow. Avand in vedere toate aceste lucruri intamplate, Stu nu vrea sa isi asume nici un risc inainte de propria casatorie si isi invita amicii in Thailanda la o masa care se vrea complet lipsita de peripetii.

Numai ca socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ si blajinul Stu Price invata pe pielea lui ca aventurile de care poate avea parte in Bangkok sunt mai salbatice decat cele pe care le ofera Las Vegas-ul. Stu se trezeste tatuat pe fata in stilul pugilistului Mike Tyson de catre un specialist in tatuaje irlandez (Nick Cassavetes) stabilit in Thailanda si avandu-l din nou ca un ghimpe in coaste pe mafiotul Mr. Chow, care are ceva de impartit cu cei patru nord-americani pusi pe sotii.

Astfel, in "Marea mahmureala 2" un simplu brunch va ajunge un fiasco total, ce va depasi cu mult peripetiile din Las Vegas.

Comenteaza
 
Galerie foto

Exprima-te in scris

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

nume

comentariu

Trimite comentariu
Nu exista comentarii