Michael Jackson Asta-i tot - Digital (Michael Jackson's This Is It - Digital)

Michael Jackson Asta-i tot - Digital

Avanpremiera
29.10.2009

Premiera
Din 30.10 pana la 05.11

Da o nota acestui film:

1 2 3 4 5

Nota 4,94 din 163 voturi

Introduceti numarul din imagine

Regie Kenny Ortega

Distributie Michael Jackson

Gen: Biografic,  Documentar,  Muzical

Durata 135 min

Rating A.G.

Anul 2009


Video

» "Michael Jackson Asta-i tot" - Trailer

Sinopsis

Filmul "Michael Jackson Asta-i tot" promite sa dezvaluie portretul intim al Regelui muzicii pop Michael Jackson, asa cum nu a fost cunoscut niciodata de catre fani. Filmul va oferi fanilor lui Michael Jackson si iubitorilor de muzica din lumea intreaga o rara perspectiva de culise asupra felului in care megastarul crea si se pregatea pentru concertele pe care urma sa le sustina, cu casa inchisa, in vara aceasta, la Arena O2 din Londra.

Redand cronologic perioada aprilie - iunie 2009, filmul este realizat din peste o suta de ore de inregistrari brute, de la repetitiile lui Michael Jackson pentru concert. Publicul va avea posibilitatea de a vedea din interior evolutia acestui cantaret, dansator, regizor, arhitect si geniu in timp ce isi crea si stiliza spectacolul final.

Filmul "Michael Jackson THIS IS IT" va fi difuzat in intreaga lume, incepand de vineri, 30 octombrie, si va fi regizat de Kenny Ortega, partenerul artistic al lui Michael Jackson pentru seria de concerte THIS IS IT. Filmul prezinta imagini care ofera o introspectiva intima si exclusiva in lumea creatoare a unui geniu.

_________________

Pret bilete:

Lu-Joi : 30 lei
Vi-Du: 35 leiAvanpremiera - 35 lei
DVD-ul Michael Jackson's This Is It/Asta-i tot este disponibil pe www.provideo.ro

 
Galerie foto