O noapte la muzeu 2 (Night at the Museum: Battle of the Smithsonian)

O noapte la muzeu 2

Avanpremiera
21.05.2009

Premiera
Din 22.05 pana la 28.05

Da o nota acestui film:

1 2 3 4 5

Nota 4,76 din 29 voturi

Introduceti numarul din imagine

Regie Shawn Levy

Scenariu Robert Ben Garant, Thomas Lennon

Distributie Ben Stiller, Amy Adams, Owen Wilson, Robin Williams

Gen: Actiune,  Comedie

Durata 120 min

Rating A.G.

Anul 2009

Site oficial


Video

» Night at the Museum 2: Escape From the Smithsonian

Sinopsis

Dupa succesul comediei "O noapte la muzeu", Ben Stiller revine in "O noapte la muzeu 2". Cand Muzeul National de Istorie Naturala este inchis pentru renovari, exponatele sunt mutate in Institutul Smithsonian din Washington, care detine cel mai mare complex muzeal din lume, cu peste 136 de milioane de obiecte.

Larry Daley (Ben Stiller) reuseste sa intre in institut pentru a recupera doua articole care au fost trimise acolo din greseala. Ajuns in Washington, acesta descopera ca personaje ca Abraham Lincoln, Al Capone, Ivan cel Groaznic, Napoleon, Dorothy si Archie Bunker au prins viata si ii dau multe batai de cap...

Comenteaza
 
Galerie foto

Exprima-te in scris

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

nume

comentariu

Trimite comentariu
COMENTARII 9
Simona Gheorghe29.05.2009 (00.06)

dintre personaje, n-ai cum säƒ nu te înfiori de râs la apariå£iile isterice åŸi sâsâite ale non-faraonului kahmunrah (hank azaria, a cäƒrui voce o åŸtii åŸi din the simpsons, unde-l interpreteazäƒ pe wiggum, åŸeful poliå£iei din springfield). acesta îi ia faå£a mult mai sobrului ben stiller, care-åŸi ia foarte în serios rolul de businessman salvator åŸi-åŸi întrerupe scorå£oåŸenia numai în scene de slapstick penale, de genul îndelungilor päƒlmuieli cu maimuå£oiul dexter, care-åŸi gäƒseåŸte åŸi un/o partener(äƒ) îmbräƒcat(äƒ) în costum de cosmonaut. pentru vorbitorii de limbäƒ englezäƒ, intervenå£iile lui amy adams vor fi savuroase, amelia earhart folosind un limbaj mult mai arhaic decât poliglotul kahmunrah (bine, din zbenguielile ei lingvistice se cam alege praful la traducere), iar fanii fraå£ilor jonas îi vor recunoaste.totusi o noapte la muzeu 1 a fost mult mai intesesant

tudorache mihai28.05.2009 (23.49)

pe principiul "al doilea trebuie säƒ fie ca primul doar cäƒ mai mare", proaspäƒtul (dpdv temporal) o noapte la muzeu 2 îi re-adunäƒ pe ben stiller, owen wilson, robin williams åŸi steve coogan sub impresionantul acoperiåŸ al muzeului de istorie naå£ionaläƒ åŸi fabricäƒ la repezealäƒ o tramäƒ cusutäƒ cu aå£äƒ albäƒ: aflat în lucräƒri de renovare, muzeul va renunå£a la o parte din exponate (exact alea interpretate de actorii de mai sus), pe care le va surghiuni inanimate (cäƒci buclucaåŸa täƒbliå£äƒ magicäƒ a lui akmenrah nu-i va însoå£i) în mäƒruntaiele muzeului smithsonian, de unde nu vor mai ieåŸi niciodatäƒ.

bine& icirc;nå£eles, acest lucru este inacceptabil pentru larry (ben stiller), vajnicul paznic care a renunå£at, nu fäƒräƒ päƒreri de räƒu, la slujbäƒ o datäƒ cu genericul de final al primei päƒrå£i pentru a deveni un cunoscut inventator de gadget-uri gospodäƒreåŸti. prin urmare eroul nostru porneåŸte într-o aventuräƒ expandatäƒ în cel mai mare muzeu al lumii, unde va da (pe lângäƒ ditamai caracatiå£a) peste napoleon bonaparte, darth vader, al capone, ivan cel groaznic, dar åŸi peste frumoasa, ambiå£ioasa åŸi energica amelia earhart (amy adams). villain-ul este faraonul kahmunrah, fratele mai puå£in popular al lui akmenrah, obsedat säƒ punäƒ mâna pe täƒbliå£a acestuia pentru a cuceri päƒmântul cu armata lui horuåŸi supra-dimensionaå£i.

dacäƒ å£i-a pläƒcut o noapte la muzeu sunt toate åŸansele säƒ-å£i placäƒ åŸi noua aventuräƒ smithsonianäƒ, din simplul motiv cäƒ cele douäƒ filme se identificäƒ aproape complet, în ciuda unor apariå£ii noi, precum abraham lincoln, afemeiatul gânditor al lui rodin sau habarnistul general custer.

ionela d.28.05.2009 (11.34)

un film care m-a amuzat si m-a destins :-)
s-a lasat noaptea peste institutul smithsonian din washington, dc. ghizii au plecat acasa, luminile au fost stinse, elevii sunt inveliti in paturile lor... si, totusi, ceva incredibil se pregateste cand fostul paznic de noapte larry daley (ben stiller) se trezeste atras in cea mai mare si uluitoare aventura in care istoria prinde viata. in a doua parte a povestii night at the museum, larry se confrunta cu o lupta atat de eroica, incat nu se putea desfasura decat pe coridoarele celui mai mare muzeu din lume. acum, larry trebuie sa incerce sa-si salveze fostii prieteni neinsufletiti de la ce ar putea fi ultima infruntare dintre splendorile de la smithsonian, care, de la faimoasele picturi de pe pereti pana la navele spatiale de pe holuri, au brusc o constiinta a lor.
in primul film turnat vreodata in complexul smithsonian, distractia incepe cand larry lasa in urma slujba modesta de paznic de muzee pentru a deveni un cautat inventator de produse info-comerciale dispozitive daley. pare sa aiba totul, dar ceva in viata lui lipseste, ceva ce-l atrage inapoi, o veche obsesie, muzeul de istorie naturala, unde a trait candva o noapte magica, unica in viata. acolo, face o descoperire nelinistitoare. exponatele sale preferate, cei mai buni prieteni ai sai, au fost etichetate ca fiind expirate. ambalate in lazi, acestea asteapta sa fie transportate in marea arhiva de la smithsonian.
soarta lor este necunoscuta - asta, pana cand larry primeste un apel de ajutor de la cowboy-ul in miniatura, jedediah (owen wilson), care-l informeaza de un dezastru iminent. se pare ca noii veniti au trezit la viata noile descoperiri, inclusiv pe regele egiptean kahmunrah (hank azaria), care e in toane foarte proaste dupa un somn de 3000 de ani. acum, el si trei dintre cei mai atroce tirani - si anume ivan cel groaznic (christopher guest), napoleon bonaparte (alain chabat) si al capone (jon bernthal) - comploteaza sa puna stapanire pe muzeu (si apoi pe glob), dezlantuind armata infernului.
nota mea: 8.5 :-)

Vasiloiu Catalin26.05.2009 (21.31)

filmul este continuarea lui night at the museum,este o comedie cu actori cu o carisma nemaivazuta ca ben stiller care la viata lui a jucat in multe filme in care si-a facut treaba.in acest film.muzeul este in renovare dar larry isi uita 2 articole pe care vrea sa le recupereze din muzeu.el nu stia ca muzeul este in renovare si cand ajunge la muzeu se trezeste ca personajele ca abraham lincoln - al capone - invan cel groaznic - napoleon - dorothy si multi altii prind viata si ii pun o pierdica acestuia in cautarea articolelor pierdute.

rusu valentin 25.05.2009 (09.45)

acest film este o comedie foarte spumoasa in care a fost ales ca personaj principal ben stiller. comedia este interesanta prin prisma faptului ca exista o multime de peripetii care fac filmul sa para super comic. acest film se diferentiaza de alte filme de comedie prin faptul ca iau viata o multime de personaje istorice care sunt interpretate intr-un stil magistral. comedia porneste inca de la inceput si prin multitudinea de peripetii care se petrec devin comice din ce in ce mai tare. este genul de film care te face sa vrei sa-l vezi din nou. vocile personajelor sunt interpretate bine iar distributia filmului este excelenta. ben stiller este genul de personaj care poate sa interpreteze perfwect rolul acesta de personaj care poate trece de la un rol serios la unul foarte comic si care poate sa devina din ce in ce mai comic. multitudinea de peripetii prin care trec personajele noastre impreuna cu animatiile pe calculator fac diferenta fata de alte filme. este printre singurele filme care fac parte din acest gen si care asimileaza scenele foarte rapid pentru a crea senzatia de film comic de la inceput pana la sfarsit. pe scurt este un film care trebuie vazut neaparat si care poate fi urmarit de persoane de toate varstele si de toate preferintele.

Pagini: 1 2