Ocean's 8: Jaf cu clasă - Digital (Ocean's 8)

Ocean's 8: Jaf cu clasă - Digital

Premiera
Din 22.06 pana la 28.06

Da o nota acestui film:

1 2 3 4 5

Nota 5,00 din 1 voturi

Introduceti numarul din imagine

Regie Gary Ross

Distributie Cate Blanchett, Olivia Munn, Matt Damon, Dakota Fanning, Sandra Bullock, Richard Armitage, Anne Hathaway

Gen: Actiune,  Comedie,  Crima,  Drama

Durata 110 min

Rating AP-12

Anul 2018


Video

Sinopsis

Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Sarah Paulson, Awkwafina, Rihanna şi Helena Bonham Carter fac echipă din 22 iunie pe marile ecrane, în mult aşteptata producţie a verii de la Warner Bros. Pictures - "Ocean's 8: Jaf cu Clasă".
 
Cinci ani, opt luni, 12 zile... şi timpul trece în continuare. Atât de mult a trecut de când Debbie Ocean (Sandra Bullock) proiectează cel mai mare jaf din viaţa ei.
 
Pentru asta are nevoie de o echipă de profesioniste în domeniu, începând cu partenera ei de încredere Lou Miller (Cate Blanchett). Împreună recrutează specialistele: bijutierul Amita, hoaţa de buzunare Constance, experta în garduri Tammy, hacker-iţa Nine Ball şi designerul vestimentar Rose.
 
Ţinta este un superb colier din diamante în valoare de 150 de milioane de dolari, purtat de actriţa Daphne Kluger (Anne Hathaway) care va fi starul celui mai mare eveniment al anului - Gala Met.
 
Planul este perfect, însă totul trebuie să decurgă fără nicio abatere dacă echipa vrea să pună mâna pe diamante. Totul se face la vedere.
 
Din distribuţia filmului mai fac parte James Corden ca detectiv de asigurări care trebuie să adune toate dovezile, iar Richard Armitage ca partenerul lui Kluger la Gală.
 
Warner Bros. Pictures prezintă, în asociere cu Village Roadshow Pictures, o producţie Rahway Road, aventura explozivă "Ocean's 8: Jaf cu Clasă", din 22 iunie pe marile ecrane din ţară.
 

 
Galerie foto