Oglinda, oglinjoara - Digital (Mirror, mirror - Digital)

Oglinda, oglinjoara - Digital

Premiera
Din 16.03 pana la 22.03

Da o nota acestui film:

1 2 3 4 5

Nota 4,67 din 12 voturi

Introduceti numarul din imagine

Regie Tarsem Singh

Scenariu Melissa Wallack, Jason Keller, Jacob Grimm, Wilhelm Grimm

Distributie Julia Roberts, Lily Collins, Sean Bean, Armie Hammer, Nathan Lane, Mare Winningham, Michael Lerner

Gen: Aventuri,  Comedie,  Drama

Durata 106 min

Rating A.G.

Anul 2012

Site oficial


Video

» Oglinda, oglinjoara

Sinopsis

Oglinda, oglinjoara este o viziune moderna, proaspata si plina de umor contemporan, asupra uneia dintre cele mai iubite povesti din toate timpurile: Alba ca Zapada si Cei Sapte Pitici.

Regina (Julia Roberts), mama vitrega a Albei ca Zapada (Lily Collins), a uzurpat tronul si a secat visteria regatului. Acum, singura sansa de a-si spori averea este sa se marite cu Printul Alcott (Armie Hammer), bogatul mostenitor al regatului Valencia. Dar cand acesta se indragosteste de frumoasa Alba ca Zapada, pentru Regina fara scrupule este ocazia perfecta sa scape de mostenitoarea de drept a tronului. Asa ca o trimite in padure si o lasa in ghearele unui monstru infricosator. Numai ca Alba ca Zapada este salvata de cei sapte pitici si, in compania lor, ea se transforma intr-o forta care nu se da inapoi de la nimic pentru a-si recupera regatul si sa o inlature pe Regina. Alaturi de pitici, Alba ca Zapada porneste intr-o batalie spectaculoasa, intesata de magie si umor, intr-o noua realizare senzationala a maestrului vizualului, regizorul Tarsem Singh (Immortals).

Din 16 martie, MediaPro Distribution aduce pe marile ecrane din Romania un film eveniment, o aventura fantastica, plina de umor si condimentata cu gelozie, dragoste si tradare, care va cuceri imaginatia spectatorilor de toate varstele. Oglinda, oglinjoara, in cinematografe din 16 martie.

 
Galerie foto