Pandorum - Digital (Pandorum - Digital)

Pandorum - Digital

Avanpremiera
15.10.2009

Premiera
Din 16.10 pana la 22.10

Da o nota acestui film:

1 2 3 4 5

Nota 4,06 din 16 voturi

Introduceti numarul din imagine

Regie Christian Alvart

Scenariu Travis Milloy

Distributie Ben Foster, Dennis Quaid, Cam Gigandet

Gen: Horror,  SF,  Thriller

Durata 112 min

Rating I.M.-18

Anul 2009

Site oficial


Video

» "Pandorum" - Trailer

Sinopsis

500 de ani in viitor, ei sunt captivi intr-o nava spatiala pierduta in cel mai indepartat colt al galaxiei si sunt o prada usoara pentru un monstru nevazut!

In "Pandorum", groaza capata dimensiuni cosmice: la bordul unei nave spatiale aparent parasite, doi astronauti isi revin dintr-un somn profund. Fara amintiri, complet dezorientati, cei doi nu isi mai cunosc identitatile si nici misiunea care i-a adus acolo. In intunericul camerei, singurele zgomote pe care astronautii le disting sunt niste bubuituri indepartate, undeva in bordul navei.

In timp ce locotentul Payton (Dennis Quaid) il ghideaza prin statia radio, caporalul Bower (Ben Foster) se aventureaza in intuneric si, pe masura ce inainteaza, el descopera o realitate tragica: o entitate necunoscuta a inceput vanatoarea impotriva lor. Uniti de povestea bizara in care s-au trezit si neavand prea multe indicii despre ce s-a intamplat, se vad fortati sa lupte impotriva fortei care incearca sa-i extermine.

Odata cu elucidarea secretelor sinistre ale navei, astronautii incep sa inteleaga faptul ca specia umana este intr-un mare pericol si totul depinde de supravietuirea lor.

 
Galerie foto