Panică la Opera - Piesa de teatru

Panică la Opera - Piesa de teatru

Premiera
Din 11.10 pana la 11.10

Da o nota acestui film:

1 2 3 4 5

Nota 0,00 din 0 voturi

Introduceti numarul din imagine

Regie Răzvan Săvescu

Distributie Mirela Zeţa,Leonid Doni,Ecaterina Ladin,Anca Dumitra,Cătălin Babliuc, Monica Davidescu, Mihai Munteniţa ,Gelu Niţu

Gen: Comedie

Durata 100 min

Rating A.G.

Anul 2017


Video

Sinopsis

Vara aduce hohote de râs în Bucureşti! Comedia Panică la Operă” se joacă miercuri , 11 octombrie, de la ora 20:00 la Cinema Pro, având în distribuţie câţiva dintre cei mai iubiţi actori ai momentului.
Piesa a debutat în ţara noastră anul trecut, în regia lui Răzvan Săvescu, cunoscut pentru seriale de televiziune, piese de teatru şi filmele de cinema realizate (serialul “La Bloc”, piesele “Popcorn” şi “Prenumele”, producţia cinematografică “America, venim!”). Din distribuţie fac parte: Mirela Zeţa (serialul Atletico Textila), Leonid Doni (poliţistul din Las Fierbinţi), Ecaterina Ladin (Dalida – Las Fierbinţi) şi Anca Dumitra (Gianina din acelaşi serial), Cătălin Babliuc, Monica Davidescu, Mihai Munteniţa şi Gelu Niţu. Inventivă şi originală, piesa stârneşte hohote de râs de la un capăt la altul. Un mare tenor italian, supranumit Il Stupendo, este aşteptat cu frenezie la Opera din Cleveland pentru a-l interpreta pe Othello. Seara, esenţială pentru prestigiul şi cariera directorului Operei se transformă într-un coşmar când marele tenor este găsit leşinat în camera de hotel. Directorul îl crede mort şi caută rapid o soluţie pentu a ieşi din teribila încurcătură. Salvarea este însuşi asistentul directorului, Max, care va juca rolul tenorului, jucându-l pe Othello. Farsa clasică îşi urmează firul, personajele intrând şi ieşind din încurcături în hohotele de râs ale publicului.  
Spectatorii sunt aşteptaţi la un festin de comedie, în viziunea artistică a regizorului Răzvan Săvescu, care a adaptat piesa “Lend me a Tenor”, considerată “una dintre cele mai bune comedii ale secolului XX”(Washington Post). Piesa este scrisă de dramaturgul american Ken Ludwig, câstigător a 3 Premii Tony şi 4 Premii Drama Desk. Comedia s-a jucat prima dată în West End London (1986) şi pe Broadway (1989) cu un succes răsunător. The London Times a numit-o “capodoperă”, iar New York Times, “una din cele două cele mai mari farse contemporane”.
 
 
BILETELE SE GASESC LA CINEMA PRO, PE WWW.EVENTIM.RO .
 
 

 

Comenteaza
 

Exprima-te in scris

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

nume

comentariu

Trimite comentariu
Nu exista comentarii