Pinguinii din Madagascar - 3D dublat (The Penguins of Madagascar)

Pinguinii din Madagascar - 3D dublat

Premiera
Din 28.11 pana la 04.12

Da o nota acestui film:

1 2 3 4 5

Nota 5,00 din 4 voturi

Introduceti numarul din imagine

Regie Simon J. Smith, Eric Darnell

Scenariu Tom McGrath, John Aboud, Brandon Sawyer, Eric Darnell

Distributie Chris Miller, John Malkovich, Christopher Knights, Annet Mahendru, Andy Richter, Tom McGrath, Peter Stormare, Ken Jeong

Gen: Animatie

Durata 92 min

Rating A.G.

Anul 2014


Video

»

Sinopsis


Descoperiti secretele celor mai abile si amuzante pasari sub acoperire din spionajul global: Skipper, Kowalski, Rico si Private. Acesti agenti de elita isi unesc fortele cu o organizatie sic sub acoperire, Vantul din Nord, condusa de chipesul si ragusitul Agent Secret (am putea sa va spunem numele lui adevarat, dar... stiti ce ar urma), a carui voce este asigurata de Benedict Cumberbatch. impreuna, ei trebuie sa il opreasca pe diabolicul dr. Octavius Brine, a carui voce este asigurata de John Malkovich, si care intentioneaza sa distruga lumea asa cum o cunoastem.

Vedetele care s-au consacrat in marile succese de animatie din seria "Madagascar", de la DreamWorks, au parte acum de propria aventura comica pe marele ecran, in care mizele sunt cat se poate de mari pentru pinguini. Aventurile lor ii poarta pe tot globul, prin Antarctica, Venetia, desert, Shanghai, New York si... Kentucky, unde se acopera de glorie, desfasoara activitati de spionaj, zadarnicesc complotul josnic pus la cale de un savant diabolic/caracatita si devoreaza pufuleti cu branza ca niciun alt pinguin de pana acum.

Regia filmului este semnata de Simon J. Smith si Eric Darnell. Smith a mai realizat animatiile "Bee Movie: povestea unei albine", "Shrek" si "Shrek 2", iar Eric Darnell a regizat cele trei pelicule din seria "Madagascar".
Vocile personajelor sunt asigurate de Tom McGrath (Skipper), Chris Miller (Kowalski), Christopher Knights (Private), Conrad Vernon (Rico), Benedict Cumberbatch (Classified) si John Malkovich (Dr. Octavius Brine).
Cei patru pinguini au devenit celebri prin aparitiile din filmele seriei "Madagascar", din 2008 fiind si protagonistii unui serial de desene animate. De asemenea, amuzantele animale au aparut in mai multe scurtmetraje.
 

 
Galerie foto