Pinguinii domnului Popper - Digital (Mr. Popper's Penguins - Digital)

Pinguinii domnului Popper - Digital

Premiera
Din 24.06 pana la 30.06

Da o nota acestui film:

1 2 3 4 5

Nota 4,93 din 28 voturi

Introduceti numarul din imagine

Regie Mark Waters

Scenariu Sean Anders, John Morris, Jared Stern, Richard Atwater, Florence Atwater

Distributie Jim Carrey, Carla Gugino, Madeline Carroll, Angela Lansbury, Ophelia Lovibond, Kelli Barrett, James Tupper

Gen: Comedie

Durata 94 min

Rating A.G.

Anul 2011

Site oficial


Video

» Mr. Popper's Penguins

Sinopsis

"Pinguinii domnului Popper" este adaptarea cinematografica a cartii pentru copii cu titlu omonim, scrisa in 1938 de Richard si Florence Atwater.

Tom Popper (interpretat de Jim Carrey) este un dezvoltator imobiliar cam uracios din New York, care darama cladirile mult iubite de catre new yorkezi pentru a construi in locul lor zgarie-nori.

Parasit de nevasta, singur si obsedat de ideea de a avansa cat mai mult si repede in cariera, Popper a uitat ce inseamna iubirea, bunatatea, fiind interesat numai de bani.

Viata sa se va schimba radical cand, fara voia sa, mosteneste de la tatal sau sase pinguini si este fortat sa isi transforme apartamentul luxos intr-un mediu inghetat, prielnic micilor locatari.

Domnul Popper va suferi o transformare radicala datorita pinguinilor, acesta atasandu-se de ei, moment in care va iesi la suprafata si latura sa sensibila.

Situatia se complica in momentul in care un vecin rauvoitor, dornic sa obtina bani, il reclama pe Popper ca ascunde ilegal pinguinii si sugereaza ca locul lor ar fi mai potrivit la Gradina Zoologica. Nici portarul blocului nu se dovedeste a fi prea prietenos, acesta amenintandu-l pe Popper ca il va informa pe proprietarul blocului despre el si pinguini, pentru a-l da afara din cladire.

Domnul Popper va incepe o calatorie alaturi de pinguini, din care va invata cateva lectii pretioase despre viata si despre el insusi.

 
Galerie foto