Pixels: O aventura digitala 3D (Pixels)

Pixels: O aventura digitala 3D

Premiera
Din 31.07 pana la 06.08

Da o nota acestui film:

1 2 3 4 5

Nota 0,00 din 0 voturi

Introduceti numarul din imagine

Regie Chris Columbus

Scenariu Tim Herlihy, Timothy Dowling

Distributie Adam Sandler, Kevin James, Michelle Monaghan, Peter Dinklage, Josh Gad

Gen: Comedie,  Actiune,  SF

Durata 105 min

Rating AP 12

Anul 2015

Site oficial


Video

»

Sinopsis

Filmul e produs de Happy Madison si 1492 Pictures. La carma filmului Pixels a fost invitat Chris Columbus, care a contribuit la definirea filmelor din anii 1980, scriind scenarii cum ar fi Gremlins sau The Goonies, regizand apoi comedii clasice cum ar fi Home Alone sau Mrs. Doubtfire, si ajutand la lansarea unor francize de mare succes cu efecte speciale, cum ar fi Harry Potter, Percy Jackson, sau Night at the Museum.

Rolul principal ii apartine lui Adam Sandler, care este totodata si producatorul filmului. Columbus spune ca cele doua “roluri” interpretate de acelasi om reprezinta un castig enorm pentru film. Alaturi de Sandler mai apar Kevin James, Michelle Monaghan, Peter Dinklage si Josh Gad.

Adam Sandler interpreteaza rolul lui Sam Brenner – un campion de altadata al jocurilor video, iar acum, tehnician pentru echipamente electronice. “Lucrurile n-au mers prea lin pentru el in ultimii 30 de ani,” spune Barnathan. “El s-a cam impotmolit. Ca sa fim cinstiti, el pare ca nu se pricepe la nimic atat de bine ca la jocurile video. Din fericire pentru noi toti, aceasta activitate este foarte la-ndemana.”

Kevin James – care a jucat alaturi de Sandler in mai multe filme – a fost invitat sa-l interpreteze aici pe cel mai bun prieten al lui Sandler, presedintele Statelor Unite.

Cand presedintele Cooper il solicita pe Sam Brenner sa formeze o echipa de experti in jocuri video pentru a respinge atacul extraterestrilor, Brenner ia urma fostilor campioni ai salilor de jocuri de altadata.

Josh Gad interpreteaza rolul lui Ludlow Lamonsoff, cel mai tanar dintre jucatorii de la Arcade (sala de jocuri). “El este ceva mai tanar decat fostii campioni si era pe vremea aceea un fel de pusti minune,” explica Gad.

Peter Dinklage intregeste trupa de jucatori de la Arcade in rolul lui Eddie Plant, alias “Aruncatorul de flacari”.

Eddie Plant reprezinta o figura distinctiva in film din cauza tunsorii speciale si a uniformei sale fara maneci. “In mod cert el este “impotmolit”, atat vizual cat si mintal, intr-o anumita epoca,” recunoaste el. “Am mai vazut tipi din astia – ei nu-si dau seama ca felul cum arata a iesit de mult din moda, dar ei se simt fericiti asa cum sunt. Eddie are o coama lunga de par, tatuaje demodate pe corp si are obiceiul sa smulga manecile tuturor hainelor pe care le poarta. Presupun ca nu-i prea place cum ii arata ceafa, dar asta nu inseamna ca nu se pricepe grozav la arme.”

Obisnuitii “arcadelor” n-ar fi ajuns nicaieri fara ajutorul Locotenent Colonelului Violet Van Patten, interpretat de Michelle Monaghan.

Ashley Benson interpreteaza rolul lui Lady Lisa, eroina legendara a jocurilor video din anii 1980, care a aparut in jocul Dojo Quest si a fost obiectul dragostei neimpartasite a lui Ludlow.

Pixels: O aventura digitala este distribuit in cinematografe de InterCom Film.