Plan de rezerva - Digital (The Back-Up Plan - Digital)

Plan de rezerva - Digital

Premiera
Din 18.06 pana la 24.06

Da o nota acestui film:

1 2 3 4 5

Nota 3,82 din 11 voturi

Introduceti numarul din imagine

Regie Alan Poul

Scenariu Kate Angelo

Distributie Jennifer Lopez, Alex O'Loughlin

Gen: Comedie,  Romantic

Durata 106 min

Rating A.P.-12

Anul 2010

Site oficial


Video

» "Plan de rezerva" - Trailer

Sinopsis

"Plan de rezerva" este povestea lui Zoe (Jennifer Lopez), o tanara care a cautat ani de-a randul barbatul perfect alaturi de care sa isi intemeieze o familie, insa fara succes. Astfel, Zoe decide sa solutioneze problema pe cont propriu si sa devina mama prin procedeul fertilizarii in vitro. Numai ca destinul ii joaca o festa si, chiar in ziua in care este anuntata ca a ramas insarcinata cu gemeni, femeia il intalneste pe barbatul visurilor ei.

Stan (Alex O'Loughlin) este inteligent, atragator si devotat, iar Zoe simte ca se poate baza pe el in orice situatie, insa nu are curajul de a-i marturisi ca poarta in pantece doi copii conceputi prin inseminare artificiala. Schimbarile bruste de dispozitie ale lui Zoe il dezorienteaza pe Stan, insa atunci cand afla ca femeia va deveni mama, acesta isi asuma imediat responsabilitatile de tata.

In mod normal, un cuplu mai intai se indragosteste, se casatoreste si abia apoi concepe un copil. In cazul lui Zoe si al lui Stan, ordinea pare sa se fi inversat. Va rezista relatia lor testului pe care il presupune dificultatea asumarii calitatii de parinte?

Comenteaza
 
Galerie foto

Exprima-te in scris

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

nume

comentariu

Trimite comentariu
Nu exista comentarii