Playboy de L.A. (Spread)

Playboy de L.A.

Premiera
Din 21.08 pana la 27.08

Da o nota acestui film:

1 2 3 4 5

Nota 4,33 din 15 voturi

Introduceti numarul din imagine

Regie David Mackenzie

Scenariu Jason Dean Hall

Distributie Ashton Kutcher, Anne Heche, Maria Conchita Alonso, Margarita Levieva

Gen: Comedie

Durata 122 min

Rating N-15

Anul 2009

Site oficial


Video

» "Playboy de L.A." - Trailer

Sinopsis

Tanar inalt, frumos si revoltator de atragator ofer doamnelor sex si distractie, in schimbul unui trai de lux. Aceasta este deviza unui adevarat Playboy de L.A. Faceti cunostinta cu Nikki (Ashton Kutcher), un tanar lipsit de inhibitii si orice urma de moralitate, care stie foarte bine ce vrea de la viata. Dupa un lung periplu prin dormitoarele femeilor bogate si disponibile, Nikki pare in final sa-si gaseasca locul in viata Samanthei (Anne Heche), o avocata de succes, superba in pofida varstei si capabila sa-i ofere mai mult decat ar fi putut visa el vreodata.

Tocmai cand se instalase confortabil in fabuloasa vila a Samanthei, ironia sortii il face sa-si piarda capul tocmai dupa o chelnerita care-i impartaseste "principiile sanatoase". Heather (Margarita Levieva), la fel de sexy si versata ca si el ii intuneca ratiunea si il da complet peste cap. Prins intre dragoste si bani, el este nevoit sa faca o alegere nu tocmai usoara: luxul de a se indragosti sau luxul pe care i-l ofera alte femei in schimbul libertatii si a prestatiei din dormitor?

Din 21 august, un irezistibil Playboy de L.A. vine in cinematograf, intr-o comedie extrem de sexy si provocatoare!

Comenteaza
 
Galerie foto

Exprima-te in scris

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

nume

comentariu

Trimite comentariu
COMENTARII 5
Bogdan E.31.08.2009 (06.10)

un film pentru si despre tinerii secolului xxi. defapt iti arata viata unui tanar care ar fi invidiat de foarte multa , dar foarte multa lume. iar ashton este un actor desi nu foarte experimentat , unul care te face sa te simti bine urmarindu-l. merita vazut !!

contele28.08.2009 (16.10)

filmul nu are nimic special faå£äƒ de oricare alt film cu cuceritori lansat recent åŸi cred cäƒ am urmarit cateva
å¢inând cont cäƒ nu e nici aåŸa de amuzant nu îl prea recomand . probabil cäƒ la 15 ani aåŸ fi înväƒå£at câte ceva din filmul äƒsta dar acum nu m-a impresionat deloc ;)

mada28.08.2009 (12.14)

frumos comentariu...la fel e si pe metropotam

tudorache mihai24.08.2009 (18.13)

filmul este plin de astfel de replici "inteligente" ;, gata sa dea pe spate pe orice fatuca sau sa prosteasca pe orice pustan, care va lua filozofiile lui nikki ca pe o noua religie. exemplu: when a girl tells you you ain't getting any, before you even try, you're getting something. cu alte cuvinte, cand o fata zice nu, inseamna da. si cam asa e toata filozofia lui nikki, de gigolo de coltul blocului. diferenta e ca el se invarte prin lumea high-class, sclipicioasa si de plastic a los angeles-ului.
din punct de vedere vizual, filmul este foarte generos: fotomodele sexy, femei trecute de prima varsta dar inca sexy, barbati sexy, masini sexy, case sexy, petreceri sexy, bauturi sexy, ma rog, ati inteles ideea, totul emana sexualitate, iar daca ar face piata, personajele ar cumpara sex si la kilogram.
povestea e previzibila inca de la primele semne de aroganta (hybris, parca) ale lui nikki: un tip atat de plin de el trebuie sa si-o fure rau de tot adica sa-si intalneasca nasul si sa-si dea seama ca trebuie sa se schimbe sau in orice caz ceva de genul si exact asta se intampla. nikki o intalneste pe heather o frumusete care e si ea, ca si nikki, constienta de faptul ca in urma ei barbatii raman cu maxilarele cascate, deci are si ea o gramada de replici de smart ass, dar nu are bani deloc. in fine, heather il terfeleste in ultimul hal pe nikki, iar cei doi vor trebui sa intre in negocieri pentru a vedea care pe care.
filmul este o comedie slabuta, cu pretentii de meditatie asupra relatiilor promiscue sau a hedonismului, in orice caz, cam singura rasplata vor fi scenele nud numeroase cu fotomodele si un ashton kutcher la fel de nud si prostut (asta pentru cine are un crush pe el).
din pacate, regia, jocul actorilor si scenariul lasa destul de mult de dorit. kutcher incearca sa para mai matur in acest rol, isi ia o voce mai grava, o atitudine mai versata, dar tot nu a reusit sa se scuture in totalitate de personajul semi-retard, care parca ii e embedded in adn dupa atatia ani in the 70's show si punk'd.

guest cinemapro.ro24.08.2009 (18.12)

Tanar inalt, frumos si revoltator de atragator ofer doamnelor sex si distractie, in schimbul unui trai de lux. Aceasta este deviza unui adevarat Playboy de L.A. Faceti cunostinta cu Nikki (Ashton Kutcher), un tanar lipsit de inhibitii si orice urma de moralitate, care stie foarte bine ce vrea de la viata.

Pagini: 1