POVESTI TRASNITE - digital (WILD TALES)

POVESTI TRASNITE - digital

Premiera
Din 12.06 pana la 18.06

Da o nota acestui film:

1 2 3 4 5

Nota 5,00 din 1 voturi

Introduceti numarul din imagine

Regie Damian Szifron

Scenariu Damian Szifron

Distributie Darío Grandinetti, María Marull, Mónica Villa

Gen: Comedie,  Drama,  Thriller

Durata 122 min

Rating AP 12

Anul 2014

Site oficial


Video

»

Sinopsis

Lipsiti de aparare in fata unei realitati care pe neasteptate poate deveni imprevizibila, personajele din Wild Tales/Povesti Trasnite traverseaza granita subtire dintre civilizatie si brutalitate. O poveste despre dragoste, dezamagire, razbunari ale trecutului, tragedie si chiar violenta din detaliile vietii de zi cu zi. Toate apar pentru a-i impinge pe eroi pe buza prapastiei, spre incontestabila placere a pierderii controlului. 
 
Ridicandu-se la inaltimea titlului, exploziva comedie in regia lui Damián Szifrón este o colectie de sase povesti extrem de bizare, fiecare mai socanta si mai amuzanta decat cea de dinainte. De la un joc al destinului la bordul unui avion, pana la excese de furie la volan, Povesti trasnite ofera un portret comic si plin de defecte ale societatii.
 
Filmul reuneste nume renumite care nu au aparut inca impreuna pe marele ecran cu actori de film independent, teatru si televiziune. Ricardo Darin joaca rolul unui inginer specializat in demolari, Julieta Zylberberg si Rita Cortese sunt chelnerita si bucatareasa dintr-un restaurant pentru tiristi, Dario Grandinetti apare intr-o enigmatica poveste de la bordul unui avion, Erica Rivas este o mireasa temperamentala a carei nunta este pe punctul de a deveni o catastrofa, Oscar Martinez – un milionar care poarta negocieri „in culise” pentru a evita o tragedie si Leonardo Sbaraglia se trezeste dintr-odata intr-un thriller neobisnuit pe sosea.
 
„Filmul propus de Argentina la Oscar e salbatic in toate sensurile cuvantului. Farsa asta despre razbunare e feroce si incredibil de amuzanta. Regizorul si scenaristul Damián Szifron n-a facut un singur film, ci sase lipite sub un singur titlu si trimise intr-o lume care s-ar putea sa nu fie pregatita pentru ele”, scrie revista americana „Rolling Stone”. Filmul lui Damián Szifrón este co-produs de Pedro Almodóvar si a facut senzatie la Cannes 2014, unde a rulat in competitie si a fost cumparat de distribuitori din lumea intreaga. In Romania, va fi distribuit de Transilvania Film, din 12 iunie.