Prădătorii - Digital (Marauders)

Prădătorii - Digital

Premiera
Din 26.08 pana la 01.09

Da o nota acestui film:

1 2 3 4 5

Nota 0,00 din 0 voturi

Introduceti numarul din imagine

Regie Steven C. Miller

Distributie Bruce Willis, Adrian Grenier, Dave Bautista,Tara Holt,Johnathon Schaech,Christopher Meloni,

Gen: Actiune

Durata 107 min

Rating N-15

Anul 2016


Video

Sinopsis

 
Steve Hutchenson (Chick Bernhard), managerul Băncii Naţionale din Hubert îi dă unei femei mai în vârstă un portofoliu, şi o conduce spre ieşire. În acel moment, patru indivizi echipaţi în costume de Kevlar năpustesc în birou, mitraliind totul în jur. Aceştia sunt Tornado, Hurricane, Thunder şi Squall. Thunder scoate un pistol şi începe să lovească în stânga şi în dreapta angajaţii băncii; pe smart watch activează o comandă sumbră: deschide sertarul, nu activa alarma, altfel managerul tău o să moară.
 
Agentul special Jonathan Montgomery (Christopher MELONI) are mulţi ani de experienţă în care a văzut tot ce poate fi mai rău într-un om. Dar niciun caz nu l-a afectat mai mult decât unul anume, care l-a marcat pe plan personal, şi care l-a făcut să se întrebe dacă este capabil să respecte jurământul pe care l-a făcut, acela de a respecta legea.
 
Jeffrey Hubert (Bruce WILLIS), îşi etalează succesul financiar şi puterea de care dispune în funcţia de preşedinte şi proprietar al băncii Hubert National. Primeşte vestea jafului fără să arate vreo emoţie, căci ştie că are resursele necesare la care să apeleze ca să pedepsească pe oricine îndrăzneşte să fure de la el.
 
Agentul special Montgomery investighează cazul împreună cu agenţii Greg Stockwell (Dave BAUTISTA) şi Chase (Lydia HULL), cărora li se alătură agentul începător, fost puşcaş marin Michael Wells (Adrian GRENIER).
 
Urmând firele investigaţiei, aceştia încep să descopere o conspiraţie care a fost muşamalizată cu bani şi corupţie. Montgomery se vede nevoit să lupte cu corupţia şi abuzul teritorial al poliţiei locale, dar şi cu presa care cere rezultate rapide. Împreună cu echipa sa duc o bătălie contracronometru pentru a prinde jefuitorii, a căror violenţă extremă transformă oraşul într-o zonă de război.

Comenteaza
 
Galerie foto

Exprima-te in scris

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

nume

comentariu

Trimite comentariu
Nu exista comentarii