Promisiunea - digital (The Water Diviner)

Promisiunea - digital

Premiera
Din 16.01 pana la 22.01

Da o nota acestui film:

1 2 3 4 5

Nota 5,00 din 2 voturi

Introduceti numarul din imagine

Regie Russell Crowe

Scenariu Andrew Knight

Distributie Jai Courtney, Russell Crowe, Isabel Lucas, Cem Yilmaz, Jacqueline McKenzie, Deniz Akdeniz, Olga Kurylenko

Gen: Drama

Durata 137 min

Rating A.P. 12

Anul 2014


Video

»

Sinopsis

In districtul Mallee, din regiunea rurala a Australiei, fermierul Joshua Connor e nevoit sa traiasca cu evidenta apasatoare a faptului ca, la patru ani de la batalia de la Gallipoli, tot ceea ce i-a mai ramas din cei trei fii ai

sai, plecati pe front si dati disparuti, este un pachetel din hartie maro, continand un jurnal ferfenitit, cateva scrisori si niste poze. O intamplare tragica si neasteptata il face pe Connor sa-si ia inima in dinti si sa porneasca la drum in cautarea fiilor sai.
Batalia de la Gallipoli a fost sursa de inspiratie pentru mai multe creatii cinematografice, insa niciodata pana acum nu s-a aplecat asupra destinului unui singur om - un tata in cautarea fiilor sai. The Water Diviner este centrat pe aceasta idee, prezentand batalia din punctul de vedere al ambelor tabere aflate in conflict, intr-un context mai larg.
Desi numai o mica parte din actiunea filmului se petrece in Australia, aceasta a fost cartierul general al echipei de filmare. Productia a inceput in decembrie 2013, in Sydney, cu o perioada de trei saptamani de filmari in studio si in zonele vechi ale orasului. Au urmat, in ianuarie-februarie 2014, cinci saptamani de filmari in sudul Australiei, atat pe coasta, cat si in zone aflate la limita cu desertul.

 
Galerie foto