Punct si de la capat - digital (The Rewrite)

Punct si de la capat - digital

Premiera
Din 21.11 pana la 27.11

Da o nota acestui film:

1 2 3 4 5

Nota 5,00 din 1 voturi

Introduceti numarul din imagine

Regie Marc Lawrence

Scenariu Marc Lawrence

Distributie Hugh Grant, Marisa Tomei, Allison Janney, J.K. Simmons, Chris Elliott, Bella Heathcote

Gen: Comedie,  Dragoste

Durata 106 min

Rating A.P. 12

Anul 2014


Video

»

Sinopsis

 Avea un Glob de Aur in palmares si un film de mare succes semnat de el, o sotie frumoasa si un fiu, precum si resurse aparent inepuizabile de umor si farmec sexy britanic. Dar asta era cu 15 ani in urma. Acum, Keith e divortat, se apropie de 50 de ani, nu a mai scris un film de succes nu mai stie de cand, si e aproape falit.
Din fericire, agentul sau are o slujba pentru el, desi departe de Hollywood. O universitate din nordul statului New York cauta un scriitor rezident care sa predea cursuri de scenaristica. Motivat de portofelul gol, Keith nu poate refuza oferta. Ajuns in bucolicul Binghampton, descopera imediat ca statutul sau de vedeta nu a fost dat uitarii, asa ca ii este chiar prea usor sa o seduca pe una din studentele lui, Karen (Bella Heathcote), iar ceilalti colegi ai ei i se par pur si simplu naivi si simpluti. Sperand sa nu-l solicite decat la minumum efortul profesoral, Keith intra fara sa vrea in conflict cu Mary Walden (Allison Janney), o profesoara sus plasata in ierarhie, o specialista lipsita de umor in romanele lui Jane Austen. Noroc ca se imprieteneste fara probleme cu doi colegi excentrici care ii promit ca-i arata ei cum merg treburile pe acolo, Jim (Chris Elliott) si dr. Lerner (J.K. Simmons).
Atitudinea lui Keith incepe sa se schimbe din momentul in care o cunoaste pe Holly (Marisa Tomei), o mama singura care are doua slujbe si vrea sa-si ia si diploma de facultate. Desi Holly are un nou iubit, iar Keith nu prea se pricepe sa-si ascunda idila cu Karen, cei doi se apropie unul de celalalt pentru ca amandoi au nevoie de o a doua sansa. Cand unul dintre studentii lui vine cu un scenariu despre care Keith isi da seama ca il va putea vinde la Hollywood, el vede asta doar ca pe o oportunitate sa scape de profesorat si sa se intoarca la viata dulce de dinainte.
Dar, in acelasi timp, Keith ajunge sa descopere ca timpul petrecut ca profesor i-a dat aceasta a doua sansa care i-a permis sa devina un om mai bun, si chiar se vede tentat sa ramana acolo, macar pentru a vedea unde il va duce nou-descoperitul sau talent, acela de profesor.
 

 
Galerie foto