Războinicul Vânător şi Crăiasa Zăpezii - 3D (The Huntsman: Winter's War)

Războinicul Vânător şi Crăiasa Zăpezii - 3D

Premiera
Din 22.04 pana la 28.04

Da o nota acestui film:

1 2 3 4 5

Nota 0,00 din 0 voturi

Introduceti numarul din imagine

Regie Cedric Nicolas-Troyan

Distributie Jessica Chastain, Emily Blunt, Chris Hemsworth, Charlize Theron, Colin Morgan, Nick Frost

Gen: Actiune,  Drama,  Aventuri,  Fantastic

Durata 114 min

Rating A.P.-12

Anul 2016

Site oficial


Video

Sinopsis

Lumea fantastică din Războinicul Vânător se dezvoltă acum pentru a ne arăta cât de periculos de legate sunt destinele lui Eric, vânătorul războinic, şi ale maleficei regine Ravenna. Chris Hemsworth şi Charlize Theron îşi reiau rolurile în Războinicul Vânător ŞI Crăiasa Zăpezii, o aventură epică spectaculoasă, în care îi vom mai vedea pe Emily Blunt, Jessica Chastain, Nick Frost. Regizorul Cedric Nicolas-Troyan (Maleficent, Alice in Wonderland) revine în spatele camerelor de filmat pentru o nouă poveste spectaculoasă.
 
Cu mult înainte ca Ravenna (Theron), malefica regină, să fie, aparent, învinsă de sabia curajoasei Alba ca Zăpada, a fost martora plecării din regat a surorii sale, Freya (Blunt), după ce aceasta a suferit o trădare care i-a frânt sufletul. Freya, care are puterea de a îngheţa orice inamic, şi-a petrecut viaţa în castelul său de gheaţă izolat crescând şi pregătind o întreagă legiune de vânători letali, printre care şi Eric (Hemsworth) şi războinica Sara (Chastain), pentru a vedea că preferaţii săi au sfidat singura şi cea mai importantă cerinţă a sa: să-şi îngheţe pe vecie inima, ca să nu se poată îndrăgosti niciodată.
 
Când Freya află despre moartea surorii sale, îşi somează soldaţii să ducă Oglinda Magică la singura vrăjitoare care mai are abilitatea de a-i extrage puterile. Dar, odată ce descoperă că Ravenna poate fi readusă din adâncurile aurite ale oglinzii, tărâmul magic va avea acum de înfrunat o forţă întunecată de două ori mai puternică. E timpul ca armata lor să se arate invincibilă în faţa celor doi războinici alungaţi pentru că au încălcat regula fundamentală a reginei lor. Dar e şi timpul ca Eric şi Sara să lupte pentru a le învinge pe cele două regine malefice, dar şi pentru a reuşi să se apropie pentru totdeauna unul de celălalt.

 
Galerie foto