Resident Evil: Viata de apoi - 3D (Resident Evil: Afterlife - 3D)

Resident Evil: Viata de apoi - 3D

Premiera
Din 17.09 pana la 23.09

Da o nota acestui film:

1 2 3 4 5

Nota 4,77 din 39 voturi

Introduceti numarul din imagine

Regie Paul W.S. Anderson

Scenariu Paul W.S. Anderson

Distributie Milla Jovovich, Wentworth Miller, Ali Larter, Jensen Ackles

Gen: Actiune,  Horror,  SF,  Thriller

Durata 100 min

Rating N-15

Anul 2010

Site oficial


Video

» "Resident Evil : Viata de apoi" - Trailer

Sinopsis

Cea de-a patra parte a francizei "Resident Evil", care are la baza un celebru joc video, recurge pentru prima data la tehnologia 3D. "Resident Evil: Viata de apoi" este un horror science-fiction care o are in prim-plan pe Alice (Milla Jovovich), o supravietuitoare a periculosului virus care a lovit si devastat orasul Los Angeles cu cinci ani in urma si care i-a transformat pe toti cei infectati in zombi.

Luptandu-se in continuare cu Albert Wesker, presedintele corporatiei Umbrella, care si-a stabilit cartierul general la Tokyo si comunica prin intermediul hologramelor cu subalternii sai, curajoasa Alice beneficiaza de sprijinul neasteptat al prietenei sale Claire (Ali Larter) pentru a-i cauta pe supravietuitori si pentru a-i conduce spre un loc in care sa se simta in siguranta.

Atunci cand Alice si camarazii ei ajung in Los Angeles, constata faptul ca metropola este condusa de catre o armata formata din mii de morti vii care vor sa ii atraga intr-o capcana periculoasa. Alice reuseste insa sa elibereze din inchisoare o serie de persoane necontaminate de virus, printre care si Chris (Wentworth Miller), fratele mai mare al lui Claire.

 
Galerie foto