Rio - 3D (Rio - 3D)

Rio - 3D

Premiera
Din 22.04 pana la 25.04

Da o nota acestui film:

1 2 3 4 5

Nota 5,00 din 10 voturi

Introduceti numarul din imagine

Regie Carlos Saldanha

Scenariu Don Rhymer

Distributie Anne Hathaway, Jamie Foxx, Jesse Eisenberg, Leslie Mann, George Lopez, Tracy Morgan, Jake T. Austin

Gen: Animatie,  Aventuri,  Comedie

Durata 96 min

Rating A.G.

Anul 2011

Site oficial


Video

» Rio

Sinopsis

Cine si-ar putea imagina ca si papagalii isi doresc mai mult de la viata, ca vor sa se indragosteasca sau sa cunoasca aventura. Asta este exact ce isi doreste si Blu (Jesse Eisenberg), personajul principal din "Rio". Ce il face asa special pe Blu?

Blu este un papagal brazilian cam aiurit care locuieste intr-o colivie dintr-un orasel din Minnesotta, dar care decide sa afle mai multe despre originile sale. Astfel, simpaticul animalut albastru va parasi colivia cu care s-a obisnuit si isi va lua zborul catre Rio de Janeiro, pentru a descoperi lumea si pentru a afla mai multe despre orginile sale.

Adevarata sa aventura va incepe in momentul in care o intalneste pe Jewel (Anne Hathaway), alaturi de care va descoperi frumusetea pe care Rio de Janeiro o ascunde. Tot Jewel il va invata sa traiasca la maxim, dar si sa zboare. Blu nu ii va rezista si se va indragosti.

"Rio" exprima dorinta de libertate pe care fiecare dintre noi o avem, pofta de aventura care apare in viata noastra. Producatorii filmului au reusit sa transpuna aceste emotii intr-un film animat original, dinamic si plin de umor.

Comenteaza
 
Galerie foto

Exprima-te in scris

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

nume

comentariu

Trimite comentariu
COMENTARIU 1
mihaela06.04.2011 (19.15)

Abia astept sa vad filmul asta; iti inspira atata energie si pofta de viata.

Pagini: 1