Sabotaj - Digital (Sabotage - Digital)

Sabotaj - Digital

Premiera
Din 11.04 pana la 17.04

Da o nota acestui film:

1 2 3 4 5

Nota 5,00 din 4 voturi

Introduceti numarul din imagine

Regie David Ayer

Scenariu Skip Woods, David Ayer

Distributie Arnold Schwarzenegger, Sam Worthington, Olivia Williams, Terrence Howard, Joe Manganiello, Harold Perrineau, Max Martini, Josh Holloway, Mireille Enos

Gen: Actiune,  Crima,  Drama

Durata 109 min

Rating Nu se aplica

Anul 2014


Video

»

Sinopsis

Echipa de elita primeste o misiune care, la prima vedere pare a fi o razie asupra uneia dintre ascunzatorile unui important cartel de droguri, dar care se dovedeste a fi un jaf elaborat, planuit chiar de membrii Agentiei.
 
Dupa ce ascund 10 milioane de dolari intr-o masina furata, agentii cred ca secretul lor este in siguranta – asta pana cand cineva incepe metodic sa elimine membrii echipei, unul cate unul. Pe masura ce numarul victimelor creste, toate lumea este suspecta, chiar si cei care au pus la cale intreaga operatiune. 
 
Regizorul David Ayer, premiat pentru portretizarea realista si curajoasa a vietii din interiorul sectiilor de politie in pelicula Ultima razie, readuce in prim plan o legenda a cinematografului, Arnold Schwarzenegger, in cel mai recent film al sau,  SABOTAJ / SABOTAGE, un thriller plin de  actiune care urmareste una dintre cele mai bine pregatite trupe de asalt din lume, o echipa de operatiuni speciale compusa din zece agenti ai Agentie Americane Anti-Drog. 

 
Galerie foto