Saga Amurg: Luna noua - Digital (The Twilight Saga: New Moon - Digital)

Saga Amurg: Luna noua - Digital

Avanpremiera
26.11.2009

Premiera
Din 27.11 pana la 03.12

Da o nota acestui film:

1 2 3 4 5

Nota 4,82 din 477 voturi

Introduceti numarul din imagine

Regie Chris Weitz

Scenariu Melissa Rosenberg, Stephenie Meyer

Distributie Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner, Nikki Reed, Dakota Fanning

Gen: Drama,  Fantastic,  Horror,  Romantic,  Thriller

Durata 145 min

Rating N-15

Anul 2009

Site oficial


Video

» "Saga Amurg: Luna noua" - Trailer

Sinopsis

In "Saga Amurg: Luna Noua", cel de-al doilea film al celebrei serii Amurg, idila dintre vampir si o muritoare prinde un nou contur atunci cand Bella Swan (Kristen Stewart) se adanceste in secretele lumii supranaturale - din care isi doreste atat de mult sa faca parte - numai pentru a se regasi intr-un pericol cu mult mai mare decat inainte.

Dupa petrecerea de majorat a Bellei, Edward Cullen (Robert Pattinson) si familia sa parasesc orasul Forks, din dorinta de a o proteja pe Bella de pericolele iminente ale lumii vampirilor.

Deprimata si insingurata, ea parcurge cu greu ultimul an de liceu si descopera ca, de fiecare data cand isi risca viata, imaginea lui Edward ii apare in minte. Dorinta arzatoare de a fi impreuna cu el o face sa se expuna unor pericole din ce in ce mai mari. Cu ajutorul prietenului sau din copilarie, Jacob (Taylor Lauthner), Bella restaureaza o motocicleta veche pe care o va folosi in noile calatorii, iar inima ei inghetata pare sa se deschida relatiei cu Jacob - membru al misteriosului clan Quileute - care are propriile secrete periculoase.

Dincolo de granitele timpului si ale lumii pe care o cunoastem, Bella si Edward sunt capabili sa isi sacrifice viata pentru a-si salva povestea de iubire. Un rol decisiv il vor avea fiintele supreme din clanul Volturi, cei care impart legea printre vampiri, conducatorii nemilosi care nu se dau in laturi de la nimic pentru a mentine secreta existenta vampirilor.

Suspansul si pasiunea care au transformat Amurg intr-un adevarat fenomen, se continua cu multe personaje noi, mult mai multa actiune, secrete stravechi si mistere adanci, in "Saga Amurg: Luna Noua", ce va avea asteptata premiera in Romania pe 27 noiembrie 2009.
 
Galerie foto