Salt - Digital (Salt - Digital)

Salt - Digital

Premiera
Din 06.08 pana la 12.08

Da o nota acestui film:

1 2 3 4 5

Nota 4,76 din 33 voturi

Introduceti numarul din imagine

Regie Phillip Noyce

Scenariu Kurt Wimmer, Brian Helgeland

Distributie Angelina Jolie, Liev Schreiber, Chiwetel Ejiofor, Kevin O'Donnell

Gen: Actiune,  Thriller

Durata 100 min

Rating N-15

Anul 2010

Site oficial


Video

» "Salt" - Trailer

Sinopsis

Evelyn Salt (Angelina Jolie) este un ofiter CIA dedicat profesiei sale, care a jurat sa isi serveasca tara cu onoare si loialitate si care a avut intotdeauna o relatie de prietenie si incredere reciproca cu seful ei, Winter (Liev Schreiber).

Atunci cand agenta secreta este acuzata de catre colegi si superiori ca face joc dublu si ca este un spion al rusilor, care a primit misiunea de a-l asasina pe presedintele Statelor Unite ale Americii, Salt trebuie sa faca tot ceea ce ii sta in putinta pentru a-si salva reputatia, a-si reabilita numele si a demonstra ca este un bun patriot.

Incercand sa isi apere sotul, sa se reuneasca cu familia si sa-i convinga pe fostii colegi din CIA de faptul ca altcineva este tradatorul, Evelyn Salt apeleaza la toate abilitatile de care dispune si la anii de experienta in serviciul unei agentii secrete. Evitand sa fie capturata de catre ofiterii CIA, frumoasa Evelyn trebuie sa isi dovedeasca nevinovatia inainte ca cele mai puternice forte din lume sa stearga orice urma a existentei sale.

 
Galerie foto