Scrisori catre Julieta (Letters to Juliet)

Scrisori catre Julieta

Premiera
Din 21.05 pana la 27.05

Da o nota acestui film:

1 2 3 4 5

Nota 4,75 din 36 voturi

Introduceti numarul din imagine

Regie Gary Winick

Scenariu Jose Rivera, Tim Sullivan

Distributie Amanda Seyfried, Christopher Egan, Franco Nero, Vanessa Redgrave

Gen: Comedie,  Romantic

Rating A.G.

Anul 2010

Site oficial


Video

» "Scrisori catre Julieta" - Trailer

Sinopsis

O superba comedie romantica, "Scrisori catre Julieta" ne poarta catre insoritele si magnificele tinuturi ale Italiei, acolo unde Sophie (Amanda Seyfried), o tanara scriitoare americana, se bucura de o vacanta care ii va schimba viata pentru totdeauna.

Aflata in Verona, orasul marilor iubiri si al legendarilor Romeo si Julieta, Sophie este de-a dreptul fascinata de mitul scrisorilor catre Julieta, asa ca se hotaraste sa ajute miile de indragostiti care an de an vin si cer sfaturi pentru a-si rezolva problemele sentimentale.

Dupa ce a facut primul pas si s-a alaturat unui grup de voluntari, Sophie gaseste o scrisoare ratacita, veche de 50 de ani. De-a dreptul emotionata de acest mesaj, tanara scriitoare pregateste un raspuns pe masura, fara sa stie ca scrisoarea ei va atrage o reactie imediata din partea destinatarei, Claire (Vanessa Redgrave), care va porni intr-o aventura spectaculoasa prin Italia, in cautarea iubirii pierdute.

Din acest moment vom asista la o emotionanta si amuzanta poveste despre dragoste, prietenie si, mai mult decat oricand, despre destin. Din 21 mai, MediaPro Distribution aduce pe marile ecrane comedia romantica "Scrisori catre Julieta", un film cu Amanda Seyfried si Vanessa Redgrave in rolurile principale.

Comenteaza
 
Galerie foto

Exprima-te in scris

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

nume

comentariu

Trimite comentariu
Nu exista comentarii