Secretul lui Adaline - digital (The Age of Adaline)

Secretul lui Adaline - digital

Avanpremiera
29.04.2015

Premiera
Din 01.05 pana la 07.05

Da o nota acestui film:

1 2 3 4 5

Nota 5,00 din 2 voturi

Introduceti numarul din imagine

Regie Lee Toland Krieger

Scenariu J. Mills Goodloe, Salvador Paskowitz, J. Mills Goodloe

Distributie Blake Lively, Michiel Huisman, Kathy Baker, Harrison Ford , Ellen Burstyn

Gen: Drama,  Romantic

Durata 110 min

Anul 2015

Site oficial


Video

»

Sinopsis

Ramanand miraculos la varsta de 29 de ani timp de aproape opt decenii, Adaline Bowman (Blake Lively) duce o existenta retrasa, evitandu-i din rasputeri pe cei care i-ar putea da in vileag secretul.
Dar o intalnire intamplatoare cu atragatorul filantrop Ellis Jones (Michiel Huisman) reaprinde in ea pasiunea pentru viata si dragoste. Atunci cand un weekend petrecut cu parintii lui (Harrison Ford si Kathy Baker) risca sa dezvaluie adevarul despre ea, Adaline ia o decizie care-i va schimba viata pentru totdeauna.
 
Secretul lui Adaline ni-i prezinta in rolurile principale pe Blake Lively (Gossip Girl, The Town), Michiel Huisman (Wild, Game of Thrones), Kathy Baker (Saving Mr. Banks, Edward Scissorhands), alaturi de Harrison Ford (Ender’s Game, Star Wars) si Ellen Burstyn (Interstellar, Requiem for a Dream).
 
DESPRE PRODUCTIE
 
“Spune-mi ceva ce o sa-mi ramana toata viata si n-o sa uit niciodata.” - Adaline
 
Nascuta in preajma inceputului de secol XX, Adaline Bowman n-a visat niciodata ca va ajunge sa traiasca si la inceputul secolului XXI, datorita unui moment magic care i-a salvat viata, dandu-i totodata tinerete vesnica. Adaline se opreste la varsta de 29 de ani si-si traieste viata ca nicio alta fiinta umana.
 
Aceasta intorsatura spectaculoasa a sortii a pus-o pe Adeline pe o traiectorie noua care dureaza de zeci de ani. Ea a trait si a iubit in timpul celor doua razboaie mondiale, sau in timpul evenimentelor din anii ’60 si a ajuns pana in zilele noastre. Ascunzandu-si secretul de toata lumea, cu exceptia fiicei sale, care este muritoare, Adaline reuseste sa depaseasca cu gratie toate situatiile dificile, pana cand o veche relatie se interfereaza cu o sansa actuala la dragoste, amenintand sa-i dezvaluie extraordinarul istoric.

Filmul este distribuit in cinematografele din Romania de InterCom Film.