Sherlock Holmes 2: Jocul umbrelor - Digital (Sherlock Holmes: A Game of Shadows - Digital)

Sherlock Holmes 2: Jocul umbrelor - Digital

Premiera
Din 23.12 pana la 29.12

Da o nota acestui film:

1 2 3 4 5

Nota 5,00 din 24 voturi

Introduceti numarul din imagine

Regie Guy Ritchie

Scenariu Kieren Mulroney, Michele Mulroney

Distributie Robert Downey Jr., Jude Law, Noomi Rapace, Jared Harris, Eddie Marsan, Stephen Fry, Rachel McAdams

Gen: Actiune,  Aventuri,  Mister

Durata 128 min

Rating A.P.-12

Anul 2011

Site oficial


Video

» Sherlock Holmes: Jocul umbrelor

Sinopsis

Robert Downey Jr. reia rolul celui mai faimos detectiv din lume, Sherlock Holmes, iar Jude Law revine in rolul formidabilului sau partener, Dr. Watson in "Sherlock Holmes 2: Jocul umbrelor".

Sherlock Holmes a fost intotdeauna cel mai destept om din incapere… pana acum. O noua minte criminala stralucita este in libertate - Profesorul Moriarty (Jared Harris)- si nu numai ca ii este egal lui Holmes ca intelect, dar capacitatea lui de a face rau, combinata cu lipsa constiintei ar putea sa ii confere un avantaj asupra renumitului detectiv.

Cand Printul Incoronat al Austriei este gasit mort, probele, asa cum le-a interpretat Inspectorul Lestrade (Eddie Marsan), duc spre sinucidere. Dar Sherlock Holmes deduce ca printul a fost victima unei crime - o crima care este doar o mica piesa dintr-un puzzle mult mai mare si mult mai monstruos, pus la cale de Profesorul Moriarty.

Imbinand afacerile cu placerea, Holmes merge pe urmele indiciilor la un club secret al gentlemenilor, unde el si fratele lui, Mycroft Holmes (Stephen Fry) ciocnesc in cinstea ultimei nopti de burlac a lui Dr. Watson. Acolo Holmes o intalneste pe Sim (Noomi Rapace), o tiganca ghicitoare, care vede mai mult decat spune si a carei implicare fara voie in moartea printului o face urmatoarea victima a criminalului. Holmes reuseste, cu greu, sa ii salveze viata si, drept rasplata, ea accepta sa il ajute.

Investigatia devine si mai periculoasa, ducandu-i pe Holmes, Watson si Sim de-a lungul continentului, din Anglia in Franta, Germania si intr-un final Elvetia. Dar vicleanul Moriarty e mereu cu un pas inaintea lor, pe masura ce urzeste o panza a mortii si distrugerii - totul parte dintr-un plan care, daca va reusi, va schimba cursul istoriei.

 
Galerie foto