Shutter Island - Digital (Shutter Island - Digital)

Shutter Island - Digital

Premiera
Din 26.02 pana la 04.03

Da o nota acestui film:

1 2 3 4 5

Nota 4,67 din 33 voturi

Introduceti numarul din imagine

Regie Martin Scorsese

Scenariu Laeta Kalogridis, Dennis Lehane

Distributie Leonardo DiCaprio, Mark Ruffalo, David J. Garfield, Ben Kingsley

Gen: Drama,  Horror,  Mister,  Thriller

Durata 138 min

Rating N-15

Anul 2010

Site oficial


Video

» "Shutter Island" - Trailer

Sinopsis

In anul 1954, agentii federali Teddy Daniels (Leonardo DiCaprio) si Chuck Aule (Mark Ruffalo) sunt trimisi pe micuta insula Shutter de langa Massachusetts pentru a investiga disparitia unei paciente cu boli mintale care a scapat din sanatoriul aflat pe insula. La scurt timp dupa ce se confrunta cu o revolta in cadrul ospiciului, Teddy incepe sa se intrebe daca nu cumva venirea sa pe insula face parte dintr-un plan periculos al doctorilor, care aplica tratamente ilegale si totodata sinistre pacientilor.


Investigatiile lui Teddy incep sa dea roade, insa directorii sanatoriului ii refuza accesul la documente cruciale in rezolvarea cazului. In plus, barbatul se confrunta si cu fortele ostile ale naturii atunci cand un puternic uragan intrerupe toate posibilitatile de comunicare si le ofera celor mai periculosi criminali sansa de a evada din ospiciu.


Pe masura ce se apropie de adevar, Teddy incepe sa se indoiasca de tot - de partenerul sau Chuck, de memorie si chiar de propria sanatate mintala. Mai mult, Teddy se teme ca nu va mai parasi niciodata Shutter Island, pentru ca cineva incearca sa il faca sa isi piarda mintile...

Comenteaza
 
Galerie foto

Exprima-te in scris

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

nume

comentariu

Trimite comentariu
Nu exista comentarii