Spectacol „Vincent”

Spectacol „Vincent”

Premiera
Din 15.12 pana la 15.12

Da o nota acestui film:

1 2 3 4 5

Nota 0,00 din 0 voturi

Introduceti numarul din imagine

Regie Valentin Floea

Distributie Valentin Floea

Gen: Istoric

Durata 100 min

Rating A.G.

Anul 2016


Video

Sinopsis

Sfârşitul anilor ‘800 este o perioadă în care marea majoritate a artiştilor trăiesc condiţii de emarginare şi anxietate... Toulouse-Lautrec sau Rimbau îşi încheie viaţa puţin după 30 de ani, roşi de alcool sau din cauza unei vieţi risipite.
 
Cazul lui Van Gogh este emblematic.
Fiul unui pastor protestant, trece prin multe munci, până când se decide pentru vocaţia teologică. Devine un susţinător al muncitorilor atât de puternic, încât ierarhii săi ecleziastici îl consideră un „pericol public”, fiind scos din ordin.
Începe prima mare criză interioară, care îl va duce spre o viaţă tumultuoasă.
Suntem în 1880Van Gogh are 27 de ani şi începe să picteze...
Din acel moment viaţa sa înseamnă... OlandaTheo, „Mâncătorii de cartofi” (1885), Parisculori noiArleslobul urechii tăiatdepresiespitaleun singur tablou vândutsecunde de fericire... 27 iulie 1890!
Postum va deveni unul dintre cei mai renumiţi pictori ai lumii...
Pictorul blestemat care se identifică cu arta şi cu viaţa sa, scrie: „[...] e foarte probabil că, înr-o zi, mai mulţi o să regrete ce au spus despre mine şi faptul că m-au acoperit cu indiferenţa lor. Eu parez loviturile lor, izolându-mă într-atât încât nu mai văd pe absolut nimeni...”
Valentin Floea, un tânăr actor, a avut curajul să se angreneze în una dintre cele mai grele biografii, nuanţând, cu o mare sensibiliate şi responsabilitate, drama unuia dintre cei mai mari pictori ai lumii.
Cine era Vincent Van Gogh?
15 decembrie, la ora 19.30, veţi putea asista la un spectacol care vă va da poate un răspuns sau poate vă va pune o întrebare... Cu siguranţă veţi vedea un actor talentat şi un text de exepţie.
 
Informaţii pe pagina de Facebook
 
 
Biletele se găsesc la casieria CinemaPRO şi în reţeaua Eventim.ro
 
 

 

Comenteaza
 

Exprima-te in scris

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

nume

comentariu

Trimite comentariu
Nu exista comentarii