Sucker Punch: Evadare din realitate - Digital (Sucker Punch - Digital)

Sucker Punch: Evadare din realitate - Digital

Premiera
Din 25.03 pana la 31.03

Da o nota acestui film:

1 2 3 4 5

Nota 3,93 din 14 voturi

Introduceti numarul din imagine

Regie Zack Snyder

Scenariu Zack Snyder, Steve Shibuya

Distributie Emily Browning, Abbie Cornish, Jena Malone, Vanessa Hudgens, Jamie Chung, Oscar Isaac, Carla Gugino, Scott Glenn

Gen: Actiune,  Fantastic,  Thriller

Durata 110 min

Rating N-15

Anul 2011

Site oficial


Video

» Sucker Punch: Evadare din realitate

Sinopsis

Inchide ochii si e posibil ca realitatea in care te vei trezi sa fie cu totul alta! Pregateste-te sa treci dincolo de spatiu sau timp in Sucker Punch: Evadare din realitate! Pentru a evada din crunta realitatea in care traieste, fiind institutionalizata intr-un ospiciu, o tanara se refugiaza in propria imaginatie. Inchisa impotriva dorintei ei, Babydoll (Emily Browning) nu si-a pierdut speranta de a scapa de acolo.

Hotarata sa lupte pana la capat pentru a-si recastiga libertatea, aceasta le coopteaza pe alte patru fete: Rocket (Jena Malone), Blondie (Vanessa Hudgens), Amber (Jamie Chung) si Sweet Pea (Abbie Cornish) pentru a scapa de cei care le tineau captive. Conduse de Babydoll, cele cinci fete se angajeaza intr-o calatorie in propria imaginatie.

Intr-o lume virtuala unde regulile jocului se schimba, acestea beneficiaza si de ajutorul lui Wise Man (Scott Glenn) pentru a descoperi toate indiciile si a castiga batalia, succes care le va aduce in cele din urma mult dorita libertate.

CUMPARA ACUM BILET SI CASTIGA PE LOC!

Vino la CinemaPRO, fii primul care cumpara bilet la SUCKER PUNCH, filmul care sterge granitele dintre real si fantastic si castigi pe loc un premiu original! Grabeste-te! Doar primii 150 castiga!

Premiul se acorda per tranzactie, nu per bilet, in limita stocului disponibil de 150 buc.

 
Galerie foto