Sunt un orb - Piesa de teatru

Sunt un orb - Piesa de teatru

Premiera
Din 05.03 pana la 05.03

Da o nota acestui film:

1 2 3 4 5

Nota 0,00 din 0 voturi

Introduceti numarul din imagine

Regie Horatiu Malalele

Distributie Horatiu Malalele

Gen: Comedie

Durata 60 min

Rating A.G.

Anul 2017


Video

Sinopsis

Farseur din vocaţie, cu şarm, inteligenţă şi umor, Horaţiu Mălăele va face o noua demonstraţie de virtuozitate într-o ediţie specială a spectacolului „Sunt un orb”, varianta cu multe “lovituri de teatru”, aşa cum trebuie să fie un bun show de improvizaţie.
 
 
 
Spectacolul „Sunt un orb“ nu este singurul din palmaresul actorului Horatiu Malaele, cu zeci sau chiar sute de reprezentatii jucate cu casa inchisa ani la rand. Dupa mai bine de zece ani de la prima punere in scena a recitalului intitulat sugestiv – ”Sunt un orb”, actorul revine, la cererea publicului, pe scena cinematografului  CinemaPRO din centrul capitalei, sub auspiciile avertismentului cu care deja ne-a obisnuit, „pericol de ras in hohote“.
 
Convins ca rasul va mantui lumea, artistul isi provoaca spectatorii cu umor si sinceritate intr-un recital de neegalat.
 
„Spectacolul Sunt un orb cuprinde cateva poezii de mare calitate, dar si proza scurta. Sunt mai multe elemente care formeaza acest spectacol, in care este vorba despre mine, dar este vorba si despre dumneavoastra“, spune Horatiu Malalele. Nu lipsesc, evident, nici momentele de improvizatie, pline de umor, cele care fac, de obicei, deliciul reprezentatiilor sale.
 
 
Biletele se gasesc la casa de bilete a CinemaPRO si online pe www.eventim.ro

Comenteaza
 

Exprima-te in scris

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

nume

comentariu

Trimite comentariu
Nu exista comentarii