The Grey: La limita supravietuirii - Digital (The Grey - Digital)

The Grey: La limita supravietuirii - Digital

Premiera
Din 24.02 pana la 01.03

Da o nota acestui film:

1 2 3 4 5

Nota 5,00 din 5 voturi

Introduceti numarul din imagine

Regie Joe Carnahan

Scenariu Joe Carnahan, Ian Mackenzie Jeffers

Distributie Liam Neeson, Frank Grillo, Dermot Mulroney, Dallas Roberts, Joe Anderson, Nonso Anozie, James Badge Dale

Gen: Aventuri,  Drama,  Thriller

Durata 117 min

Rating N-15

Anul 2012

Site oficial


Video

» The Grey: La limita supravietuirii

Sinopsis

Alaska.
Petrolul brut este procesat pentru uz comercial.
Muncitorii indura schimburi groaznice 24 din 24, apoi au 2 doua saptamani de vacanta.

In drum spre casa, avionul in care se afla un grup de muncitori se prabuseste in tundra din cauza unei furtuni puternice. Dintre cei aflati la bord, doar opt supravietuiesc, insa sunt urmariti de o haita de lupi asemanatori cu cei preistorici, in dimensiune si ferocitate.

John Ottway (Liam Neeson) este un vanator puternic, angajat la rafinarie pentru a tine animalele salbatice departe si a-i proteja pe muncitori in timpul schimburilor. Aflat printre supravietuitorii accidentului aviatic, Ottway devine acum liderul celor opt care se lupta cu rani grave si vremea necrutatoare, avand la dispozitie doar cateva zile pentru a scapa din iadul inghetat si de haita de lupi fiorosi care se afla pe urmele lor. Inainte sa fie prea tarziu.

Lupta a inceput si pe masura ce salbaticiunile rapun victimele una cate una, sansele de supravituire pentru cei care mai rezista devin din ce in ce mai slabe. Iar John Ottway, prin prisma postului pe care il are la rafinarie, crede ca a venit randul lupilor sa se razbune...

In regia lui Joe Carnahan si avandu-i in distributie pe: Liam Neeson, Frank Grillo, Dermot Mulroney, Dallas Roberts, Joe Anderson, Nonso Anozie si James Badge Dale, thrillerul-drama The Grey: La limita supravietuirii / The Grey va putea fi vizionat la CinemaPRO de vineri, 24 februarie.

Comenteaza
 
Galerie foto

Exprima-te in scris

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

nume

comentariu

Trimite comentariu
COMENTARIU 1
Salich18.02.2012 (06.12)

Buna ziua, eu am loicut pina in 1978 sau'79 pe mosilor nr 2-sute si ceva nu mai imi aduc aminte , stiu ca in spatele casei era Cuptorul deAur unde faceau piinea si alte bunatatzi

Pagini: 1