Tinutul din mijlocul verii - Digital (August Osage County - Digital)

Tinutul din mijlocul verii - Digital

Premiera
Din 24.01 pana la 30.01

Da o nota acestui film:

1 2 3 4 5

Nota 4,50 din 2 voturi

Introduceti numarul din imagine

Regie John Wells

Scenariu Tracy Letts

Distributie Julia Roberts,Meryl Streep,Ewan McGregor,Abigail Breslin,Juliette Lewis,Dermot Mulroney,Benedict Cumberbatch

Gen: Comedie,  Drama

Durata 121 min

Rating A.P - 12

Anul 2014


Video

»

Sinopsis

Scenariul filmului are la baza piesa de teatru cu acelasi titlu apartinuandu-i autoarei Tracy Letts, care, in 2008, a primit Premiul Pulitzer pentru aceasta comedie neagra.

Actiunea filmului se petrece intr-o localitate din Oklahoma, in luna august si urmareste relatiile extrem de tensionate dintre membrii familiei Weston, care ascund multe secrete ├«ntunecate. Pe parcursul filmului suntem martorii unor certuri interminabile, dureroase ┼či totusi amuzante uneori. Disparitia lui Beverly Weston, fost poet celebru devenit alcoolic, si problemele cu drogurile ale lui Violet Weston, sotia lui, reprezinta intriga actiunii. Cuplul are trei fete: pe Barbara, profesoara la un colegiu in Boulder, Colorado, casatorita cu Bill Fordham, cu care are o fiica de 14 ani, pe Ivy, care este profesoara la un colegiu local si pe care experientele de viata au facut-o cinica, si pe Karen, care locuieste in Florida, impreuna cu logodnicul ei Steve si nu doreste sa constientizeze cat de nepotriviti sunt.

In situatia data, Barbara, fiica mai mare a sotilor Weston, se intoarce acasa dupa mai multi ani in care nu-si vazuse parintii, venind insotita de sotul ei, cu care nu se afla in cea mai fericita perioada a relatiei, deoarece aflase ca o insala cu una dintre studentele sale, si de fiica lor, Jean. La foarte putin timp de la sosire sunt anuntati ca Beverly a fost gasit inecat, iar Barbara merge sa-l recunoasca. Pentru inmormantarea lui Beverly vine acasa si Karen, insotita de logodnicul ei, iar dupa ceremonie are loc o cearta ingrozitoare intre Violet si Barbara, care isi aduc acuzatii foarte grave una alteia, si chiar are loc o altercatie intre ele. La actiune mai iau parte si membrii familiei Aiken, Mattie Fae, sotia, care este sora lui Violet Weston, Charlie - sotul - si Little Charles, fiul lor. Acesta din urma si Ivy au o relatie de dragoste pe care o tainuiesc de familiile lor, din cauza ca sunt veri, dar si datorita mamelor lor care sunt femei rautacioase si cu limba ascutita.

Cele trei fiice incearca sa ia masurile necesare pentru a o tine pe Violet departe de droguri, dar situatia devine din ce in ce mai dramatica pe parcurs ce incep sa iasa la iveala tot felul de secrete intunecate, iar vietile celor trei femei, Barbara, Ivy si Karen se prabusesc rand pe rand sub povara acestor secrete si a actiunilor celor din jurul lor.

 
Galerie foto