Totul despre sex 2 - Digital (Sex and the City 2 - Digital)

Totul despre sex 2 - Digital

Premiera
Din 04.06 pana la 10.06

Da o nota acestui film:

1 2 3 4 5

Nota 4,90 din 51 voturi

Introduceti numarul din imagine

Regie Michael Patrick King

Scenariu Michael Patrick King

Distributie Sarah Jessica Parker, Kristin Davis, Kim Cattrall, Cynthia Nixon, Chris Noth, Miley Cyrus, Penélope Cruz, Liza Minnelli

Gen: Comedie,  Romantic

Durata 146 min

Anul 2010

Site oficial


Video

» "Totul despre sex 2" - Trailer

Sinopsis

Umorul, prietenia si pasiunea pentru moda sunt readuse pe marele ecran de "Totul despre sex 2", in timp ce Carrie (Sarah Jessica Parker), Samantha (Kim Cattrall), Charlotte (Kristin Davis) si Miranda (Cynthia Nixon) musca inca o data din marul promisiunilor new-yorkeze, traindu-si vietile tumultoase si povestile de dragoste intr-o urmare cu adevarat stralucitoare.

Ce se intampla dupa ce spui "DA"? Viata lor de acum este tot ceea ce si-au dorit, dar n-ar mai fi "Totul despre sex" daca pe fete nu le-ar mai astepta unele surprize… de data aceasta sub forma unei aventuri glamour, sub soare torid, care le poarta departe de New York, in cel mai luxos, exotic si captivant loc de pe pamant, unde misterul le iese in cale la fiecare pas. Este o evadare care vine la momentul potrivit, exact atunci cand cele patru prietene incearca sa iasa din rutina rolurilor traditionale de neveste sau mame.

In fond, uneori trebuie sa-ti mai faci de cap cu prietenele!

 
Galerie foto