Transcendence: Viata dupa moarte - Digital (Transcendence)

Transcendence: Viata dupa moarte - Digital

Avanpremiera
24.04.2014

Premiera
Din 25.04 pana la 01.05

Da o nota acestui film:

1 2 3 4 5

Nota 5,00 din 4 voturi

Introduceti numarul din imagine

Regie Wally Pfister

Scenariu Jack Paglen

Distributie Johnny Depp, Rebecca Hall, Morgan Freeman,Paul Bettany,Cillian Murphy,Cole Hauser,Clifton Collins Jr.,Josh Stewart,Cory Hardrict

Gen: Actiune,  Drama,  SF,  Thriller

Durata 119 min

Rating A.P - 12

Anul 2014


Video

»

Sinopsis

Doctorul Will Caster (Johnny Depp) este cel mai apreciat cercetator din domeniul inteligentei artificiale, cautând solutia de a reuni intr-o singura masinarie constiinta colectiva, cu informatii din toate domeniile stiintei si emotia umana. Experimentele sale controversate l-au facut celebru, insa au atras in acelasi timp si antipatia extremistilor anti-tehnologie. 
 
In urma unei violente incercari de a-l opri, activistii nu au facut altceva decât sa il aduca mai aproape de realizarea obiectivului pentru care a muncit intreaga sa cariera. Will devine astfel prima constiinta uploadata intr-un sistem informatic, care cauta incontinuu sa obtina controlul si puterea suprema. 
 
Un scenariu terifiant devine acum realitate: omniprezenta si fara slabiciuni, noua entitate nu poate fi oprita! 
 
Din 25 aprilie, pe marile ecrane, filmul Transcendence: Viata dupa moarte depaseste limitele imaginatiei si atinge cote maxime de suspans si actiune. Distribuit de MediaPro Distribution, filmul ii regaseste in rolurile principale pe Johnny Depp, Paul Bettany, Rebecca Hall si Morgan Freeman.

 

 
Galerie foto