Transfer de identitate - Digital (Source Code - Digital)

Transfer de identitate - Digital

Premiera
Din 15.04 pana la 21.04

Da o nota acestui film:

1 2 3 4 5

Nota 5,00 din 12 voturi

Introduceti numarul din imagine

Regie Duncan Jones

Scenariu Ben Ripley

Distributie Jake Gyllenhaal, Michelle Monaghan, Vera Farmiga, Jeffrey Wright, Russell Peters, Michael Arden, Cas Anvar

Gen: Actiune,  SF,  Thriller

Durata 93 min

Rating A.P.-12

Anul 2011

Site oficial


Video

» Transfer de identitate

Sinopsis

Identitatea este lucrul cel mai de pret pe care il avem, dar daca intr-o zi ne-am pierde-o, ce s-ar intampla cu vietile noastre?

"Transfer de identitate" are in centru povestea unui soldat care se trezeste in corpul unui individ necunoscut, intr-un tren ce se indreapta catre Chicago. Capitanul Colter Stevens (Jake Gyllenhaal) nu stie unde este, cum a ajuns acolo sau de ce. Desi pasagerii trenului in care se afla par ca il cunosc, el nu intelege ce se intampla.

Brusc, un tren din directia opusa se ciocneste cu trenul in care se afla Colder si are loc o explozie in care mor si Colder si pasagerii. Soldatul se trezeste brusc intr-o camera unde ii este adus la cunostinta de catre sefa misiunii, Carol Goodwin (Vera Farmiga), faptul ca face parte dintr-un program guvernamental numit "Codul Sursa", prin care i se permite sa preia identitatea unui alt individ, in ultimele 8 minute ale vietii acestuia. Misiunea lui de a gasi bomba din tren il determina sa caute cat mai multe indicii pentru a rezolva cazul si a preveni un alt atac.

In timp ce incearca sa descopere bomba, alaturi de el in tren calatoreste si Christina (Michelle Monaghan), pe care va incerca sa o salveze, retraind momentul exploziei incercand sa gaseasca o cale de a o salva de la moarte.

"Transfer de identitate" are tot ce ii trebuie pentru a fi un film captivant, este plin de actiune, apar multe rasturnari de situatie si bineinteles, sunt folosite efecte speciale care nu pot lipsi dintr-o poveste ca cea prezentata.

 
Galerie foto