Ultima reduta - Digital (The Last Stand - Digital)

Ultima reduta -  Digital

Avanpremiera
24.01.2013

Premiera
Din 25.01 pana la 31.01

Da o nota acestui film:

1 2 3 4 5

Nota 4,29 din 7 voturi

Introduceti numarul din imagine

Regie Jee-woon Kim

Scenariu Andrew Knauer,Jeffrey Nachmanoff

Distributie Arnold Schwarzenegger, Jaimie Alexander, Genesis Rodriguez,Rodrigo Santoro,Harry Dean Stanton,Johnny Knoxville,Forest Whitaker,Peter Stormare

Gen: Thriller,  Actiune,  Crima

Durata 107 min

Rating N-15

Anul 2013

Site oficial


Video

» The Last Stand

Sinopsis

Celebrul actor Arnold Schwarzenegger se intoarce pe marile ecrane in filmul de debut pe piata americana al regizorului corean Kim Jee-woon, Ultima reduta.


Dupa ce isi paraseste postul la divizia anti-drog a politiei din Los Angeles in urma unei misiuni care il lasa plin de remuscari si regrete, seriful Ray Owens (Arnold Schwarzenegger) se muta din Los Angeles in oraselul Sommerton Junction, unde lupta impotriva micilor infractiuni de acolo. Existenta sa linistita este zguduita in momentul in care Gabriel Cortez, cel mai cunoscut si cautat traficant de droguri din emisfera vestica, reuseste o evadare spectaculoasa dintr-un convoi al FBI care transporta detinutii catre un penitenciar.  


Cu ajutorul unei bande de mercenari nelegiuiti, condusi de Burell (Peter Stormare), Cortez porneste o cursa spectaculoasa spre granita americana cu Mexicul, la 250 de mile pe ora, cu un ostatic in remorca Corvette-ului ZR1 amenajat special pentru asta. Ruta lui Cortez: direct prin Summerton Junction, unde o multime de politisti si nu numai, printre care si agentul John Bannister (Forest Whitaker), abia asteapta sa il prinda pe celebrul infractor.  


in regia lui Kim Jee-woon, dupa un scenariu de Andrew Knauer si produs de Lorenzo di Bonaventura (Transformers, Red, GI Joe, Salt) si Jeffrey Nachmanoff, Ultima reduta ii aduce in rolurile principale pe Arnold Schwarzenegger, Peter Stormare si Forest Whitaker, distributia fiind completata de Eduardo Noriega, Rodrigo Santoro, Johnny Knoxville, Jaimie Alexander, Luis Guzmán, Zach Gilford si Genesis Rodriguez.

 
Galerie foto