Umbre intunecate - Digital (Dark Shadows - Digital)

Umbre intunecate - Digital

Premiera
Din 18.05 pana la 24.05

Da o nota acestui film:

1 2 3 4 5

Nota 4,92 din 13 voturi

Introduceti numarul din imagine

Regie Tim Burton

Scenariu Seth Grahame-Smith

Distributie Johnny Depp, Eva Green, Michelle Pfeiffer, Jonny Lee Miller, Helena Bonham Carter, Chloƫ Grace Moretz, Christopher Lee

Gen: Comedie

Durata 113 min

Rating A.P.-12

Anul 2012

Site oficial


Video

» Umbre intunecate

Sinopsis

In anul 1752, Joshua si Naomi Collins parasesc Liverpoolul, impreuna cu fiul lor Barnabas (Johnny Depp), navigand spre o noua viata in America. Insa nici macar peste ocean nu aveau sa scape de blestemul care s-a abatut asupra familiei lor. Douazeci de ani mai tarziu, Barnabas avea lumea la picioare sau cel putin Orasul Collinsport din Maine. Stapan al conacului Collinwood, Barnabas este acum bogat, puternic si un veritabil playboy, cel putin pana in momentul in care comite grava greseala de a-i frange inima vrajitoarei Angelique Bouchard (Eva Green).

Blestemul ei este unul necrutator pentru ca il condamna pe Barnabas la o soarta mai nedreapta chiar decat moartea: il transforma in vampir, pentru a-l ingropa de viu. Doua secole mai tarziu, Barnabas este eliberat din mormant si se aventureaza intr-o foarte diferita lume a anului 1972. Se intoarce la conacul Collinwood doar pentru a constata ca odata mareata lui resedinta a fost lasata acum in paragina. Descendentii disfunctionali ai familiei Collins nu sunt nici ei prea departe, fiecare ascunde cate un secret intunecat, comportamentul lor fiind dincolo de abilitatile oricarui psihiatru.

 
Galerie foto