Un politist si jumatate - Digital (Ride Along - Digital)

Un politist si jumatate - Digital

Premiera
Din 24.01 pana la 30.01

Da o nota acestui film:

1 2 3 4 5

Nota 5,00 din 2 voturi

Introduceti numarul din imagine

Regie Tim Story

Scenariu Phil Hay,Matt Manfredi,Jason Mantzoukas,Greg Coolidge

Distributie Ice Cube,Kevin Hart,Dragos Bucur,John Leguizamo,Bruce McGill,Tika Sumpter,Bryan Callen

Gen: Actiune,  Comedie

Durata 100 min

Rating N-15

Anul 2014


Video

»

Sinopsis

Kevin Hart si Ice Cube sunt protagonistii comediei de actiune Un politist si jumatate , noua productie a regizorului si producatorului comediei-blockbuster Think Like a Man.
 
Un tip caruia-i turuie gura incontinuu tine neaparat sa mearga macar o data in patrulare pe strazile din Atlanta cu fratele iubitei sale, un politist caruia-i sare tandara foarte usor. Odata ce acesta accepta sa fie insotit de (probabil, spre disperarea lui) viitorul lui cumnat, cel din urma se vede nevoit sa faca tot posibilul sa supravietuiasca in cele mai nebunesti 24 de ore din viata lui.
 
In ultimii doi ani, agentul de paza de liceu Ben (Hart) a tot incercat sa-i dovedeasca lui James (Cube), detectiv decorat din cadrul fortei de politie din Atlanta (APD), ca e mai mult decat un dependent de jocuri video care nu o merita pe sora lui James, Angela (Tika Sumpter). Cand Ben e, in sfarsit, acceptat la academia de politie, considera ca si-a castigat deja respectul politistului, si ca acesta ii va acorda binecuvantarea de a se insura cu Angela.
 
Convins ca asa o sa vada daca Ben e in stare sa aiba grija de sora lui, James il cheama in patrulare intr-o tura care ar trebui sa bage in sperieti orice incepator. Dar, cand noaptea ajung fata-n fata cu cei mai periculosi criminali din oras, James va descoperi ca, atunci cand ai gura mare e la fel de primejdios precum un glonte care goneste spre gura ta.
 
John Leguizamo si Laurence Fishburne se alatura distributiei acesei comedii de actiune regizate de Tim Story. Un politist si jumatate e produs de Will Packer (Think Like a Man), alaturi de Ice Cube, Matt Alvarez (Barbershop) si Larry Brezner (Good Morning, Vietnam).

 
Galerie foto