Vacanta All Inclusive - Digital (Couples Retreat - Digital)

Vacanta All Inclusive - Digital

Premiera
Din 04.12 pana la 10.12

Da o nota acestui film:

1 2 3 4 5

Nota 4,75 din 32 voturi

Introduceti numarul din imagine

Regie Peter Billingsley

Scenariu Jon Favreau, Vince Vaughn

Distributie Malin Akerman, Kristen Bell, Vince Vaughn, Kristin Davis, Jean Reno, Jon Favreau, Jason Bateman

Gen: Comedie

Durata 122 min

Rating A.P.-12

Anul 2009

Site oficial


Video

» "Vacanta All Inclusive" - Trailer

Sinopsis

Comedia "Vacanta All Inclusive" aduce in prim plan cuplul format din Jason (Jason Bateman) si Cynthia (Kristen Bell), a caror casnicie se afla in impas. Intr-un efort de a evita divortul si de a reaprinde flacara iubirii, cei doi isi invita sase prieteni sa ii insoteasca intr-o excursie pe o magnifica insula tropicala, sperand sa faca sedinte de terapie in cuplu si sa isi salveze astfel relatia.


Desi celelalte trei cupluri privesc initial aceasta vacanta ca pe o modalitate de relaxare si de petrecere a timpului liber intr-un mod cat mai placut, constata rapid ca ramanerea lor pe insula este conditionata de frecventarea sedintelor de terapie sustinute de catre un psiholog sarit de pe fix, care ii supune la adevarate interogatorii despre relatiile lor amoroase.


Dornici sa se bronzeze, sa faca schi nautic, scufundari si cursuri de yoga sau pur si simplu sa zaca pe plaja, cei sase amici ai lui Jason si Cynthia sunt iritati de curiozitatea si incapatanarea cu care terapeutul se amesteca in vietile lor, dar sfarsesc prin a descoperi lucruri pe care nu le stiau despre ei insisi si mai ales despre partenerii lor.

 
Galerie foto