Vecini de coşmar 2 - Digital (Bad Neighbors 2)

Vecini de coşmar 2 - Digital

Premiera
Din 20.05 pana la 26.05

Da o nota acestui film:

1 2 3 4 5

Nota 0,00 din 0 voturi

Introduceti numarul din imagine

Regie Nicholas Stoller

Distributie Rose Byrne, Zac Efron, Seth Rogen,Selena Gomez,Chloë Grace Moretz,Dave Franco

Gen: Comedie

Durata 91 min

Rating N 15

Anul 2016

Site oficial


Video

Sinopsis

 
VECINI DE COŞMAR 2 este continuarea comediei-blockbuster din 2014, în care ne vom reîntâlni cu Seth Rogen, Zac Efron şi Rose Byrne cărora li se alătură acum Chloë Grace Moretz.
 
De această dată, Mac (Rogen) şi Kelly Radner (Byrne) urmează să devină părinţi pentru a doua oară, aşa că sunt gata să facă mişcarea supremă de maturizare completă: să se mute în suburbii. Dar, tocmai când credeau că s-au aşezat şi ei la casa lor în linişte şi în siguranţă, descoperă că lângă ei se mută o asociaţie de studente, care sunt, spre oroarea lor, mult mai scăpate de sub control decât frăţia condusă de Teddy (Efron).
 
Sătule de sistemul discriminator şi restrictiv al şcolii, domnişoarele nonconofrmiste membre ale asociaţiei Kappa Nu au decis să se instaleze într-o casă unde să-şi facă singure regulile, adică să facă absolut orice le-ar trece prin cap. Când Shelby (Moretz), împreună cu “surorile” ei, Beth (Kiersey Clemons) şi Nora (Beanie Feldstein), găsesc locul perfect, în afara campusului, nu se împiedică de un “detaliu” precum faptul că e un cartier foarte liniştit când dau drumul unor chefuri la fel de demenţiale precum cele organizate de frăţia băieţilor.
 
Familia Radner se vede acum nevoită să apeleze la abilităţile singurei persoane în stare să liniştească pentru totdeauna balamucul din vecini, şi acesta e fostul lor “duşman”, Teddy. Alături de Jimmy (Ike Barinholtz) şi Paula (Carla Gallo), şarmantul Teddy încearcă să se infiltreze în asociaţia fetelor pentru a o zgudui din temelii. Dar dacă ei îşi închipuie că fetele se vor preda fără o luptă aprigă, înseamnă că nu ştiu ce forţă poate avea nebunia tinereţii.
 

Comenteaza
 
Galerie foto

Exprima-te in scris

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

nume

comentariu

Trimite comentariu
Nu exista comentarii