X-Men: Cei dintai - Digital (X-Men: First Class - Digital)

X-Men: Cei dintai - Digital

Premiera
Din 10.06 pana la 16.06

Da o nota acestui film:

1 2 3 4 5

Nota 4,76 din 17 voturi

Introduceti numarul din imagine

Regie Matthew Vaughn

Scenariu Zack Stentz, Bryan Singer

Distributie January Jones, James McAvoy, Jennifer Lawrence, Michael Fassbender, Rose Byrne, Kevin Bacon, Jason Flemyng

Gen: Actiune,  Aventuri,  Drama

Anul 2011

Site oficial


Video

» X-Men: First Class

Sinopsis

"X-Men: First Class" este un prequel al primelor trei filme din seria mutantilor-X, actiunea desfasurandu-se in anii '60, ani in care prietenia dintre Charles Xavier si Erik Lensherr o ia pe o cale gresita, inainte ca cei doi sa fondeze scoala de muntanti-x.

Pana ca Charles Xavier (interpretat in acest film de James McAvoy) si Erik Lensherr (Michael Fassenbender) sa devina Profesorul X si Magneto, acestia erau doi tineri ce descopereau pentru prima data puterile pe care de detin. Extrem de apropiati, ei lucrau impreuna la mutantii-x, pentru a preveni cea mai mare amenintare pe care lumea a cunoscut-o. Insa intre cei doi a aparut o ruptura, ce i-a facut sa ajunga dusmani de moarte. Astfel, a aparut razboiul etern dintre fratia mutantilor din partea lui Magneto si mutantii din partea profesorului Xavier.

In regia lui Matthew Vaughn, cel care a semnat regia pentru "Stardust" si "Kick-Ass", "X-Men: First class" este produs tot de studiourile Marvel, costumele si efectele speciale fiind si mai spectaculoase decat in benzile desenate originale.

Comenteaza
 
Galerie foto

Exprima-te in scris

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

nume

comentariu

Trimite comentariu
COMENTARII 2
robert16.06.2011 (19.43)

Dah, ar fi fost prea frumos sa primim si noi la oradea varianta digital, dar asa toata vlaga filmului s-a dus in supa :(

DORCU GABRIEL13.06.2011 (15.24)

actiunea filmului se petrece in anii 1960 doi tineri descoperind puterile ce le detin,lucrand amandoi la mutantii-x incercand sa inlature cea mai mare amenintare pe care a cunoscuto omenirea

Pagini: 1