X-Men de la Origini: Wolverine (X-Men Origins: Wolverine)

X-Men de la Origini: Wolverine

Avanpremiera
30.04.2009

Premiera
Din 01.05 pana la 07.05

Da o nota acestui film:

1 2 3 4 5

Nota 4,92 din 48 voturi

Introduceti numarul din imagine

Regie Gavin Hood

Scenariu David Benioff, Len Wein

Distributie Hugh Jackman, Ryan Reynolds

Gen: Actiune,  Fantastic,  SF,  Thriller

Durata 135 min

Anul 2009

Site oficial


Video

» X-Men de la Origini: Wolverine

Sinopsis

"X-Men de la Origini: Wolverine" este un prequel al celebrei serii care prezinta aventurile lui Wolverine (Hugh Jackman), un mutant cu uimitoare puteri regenerative. In dorinta de a se razbuna pe Victor Creed pentru moartea femeii pe care a iubit-o, Wolverine se supune programului Weapon X, care il transforma intr-un mutant indestructibil.

Alaturi de Wolverine lupta si alte legende ale universului X-Men, intr-o revolutie care ii aduna pe mutanti impotriva fortelor malefice hotarate sa ii elimine.

Comenteaza
 
Galerie foto

Exprima-te in scris

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

nume

comentariu

Trimite comentariu
COMENTARII 9
tudorache mihai18.05.2009 (11.03)

productia este continuarea succesului intitulat "the da vinci code" si se bazeaza, la fel ca predecesorul, pe un roman scris de dan brown. desi actiunea romanului angels & demons are loc inaintea celei din the da vinci code, filmul incepe exact din punctul lasat de prima parte.profesorul robert langdon, cel mai respectat expert in simboluri antice din sua, este chemat intr-o institutie de cercetare elvetiana pentru a a descifra un semn de pe pieptul unui fizician omorat. aici descopera indicii ce il cutremura, fiind foarte probabila reinvierea unei vechi organizatii secrete cunoscuta sub numele de illuminati si considerata de toti cunoscatorii drept cea mai teribila grupare ce a existat vreodata pe pamant.

cercetarea care o desfasoara ii aduce in imprejurimile vaticanului inclusiv la cele 4 altare ale stiintei: pamant, aer, foc si apa. toate acestea se desfasoara in momentul in care la vatican are loc intalnirea pentru alegerea unui nou papa. un asasin care lucreaza pentru illuminati a capturat 4 cardinali a caror soarta va fi decisa pe parcursul filmului. indiciile gasite in continuare il vor pune pe urma unei conspiratii internationale in care e adanc implicata si biserica catolica.

alexandra12.05.2009 (23.46)

film care nu este neaparat genul meu, dar trebuie sa recunosc ca efectele speciale sunt foarte reusite, ca si rolul interpretat de jackman. destul de bun incat sa merite o seara la cinematograf!

Robby05.05.2009 (23.25)

ups, sorry, m-a prins filmul, acum e totul ok :d

destul de misto filmul, trebuie sa recunosc ca nu-s adeptul filmelor cu si despre eroi dar personal mi s-a parut reusit ca story. despre distributie ce as putea sa spun, hugh jackman si-a intrat foarte bine in rol, ryan reynolds, un actor ce in sinea mea as fi spus ca e un actor menit filmelor de comedie, a excelat. per total este un film bun chiar daca este in proportie de un 30 % alcatuit din clisee si te face sa crezi ca tu ai fi fost un scenarist mai bun, mai ales in ultimele 10 minute ale filmului cand pentru a-i sterge memoria, il impusca cu glontul de adamantium cand ar fi putut sa faca acest lucru de la bun inceput de cand prezenta pericol, dar merita vazut, va recomand.

floroiu elvis daniel05.05.2009 (23.02)

robby..vezi ca ai uitat sa te semnezi ma... ar fi culmea sa castigi cu anonim, si sa primeasca invitatia care ajunge primu :)) hahaha

nume autor05.05.2009 (22.54)

destul de misto filmul, trebuie sa recunosc ca nu-s adeptul filmelor cu si despre eroi dar personal mi s-a parut reusit ca story. despre distributie ce as putea sa spun, hugh jackman si-a intrat foarte bine in rol, ryan reynolds, un actor ce in sinea mea as fi spus ca e un actor menit filmelor de comedie, a excelat.
per total este un film bun chiar daca este in proportie de un 30 % alcatuit din clisee si te face sa crezi ca tu ai fi fost un scenarist mai bun, mai ales in ultimele 10 minute ale filmului cand pentru a-i sterge memoria, il impusca cu glontul de adamantium cand ar fi putut sa faca acest lucru de la bun inceput de cand prezenta pericol, dar merita vazut, va recomand.

Pagini: 1 2